Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
Jaka jest Twoja ulubiona forma konopi?
Susz
172
75%
Hasz tradycyjny
26
11%
Bubble hash
3
1%
Nalewka
6
3%
Tłuszcze
9
4%
Gliceryna
1
0%
Olejki
13
6%

Liczba głosów: 230

ODPOWIEDZ
  • 552 / 49 / 0
Mam olejek/ekstrakt z bardzo gęstą, ale wodnistą konsystencją, tzn. spływa wooolno ale jednak spływa. W związku z tym mam problem z przechowywaniem bo pojemnik musi być zawsze pionowo bo żywica spływa, brudzi dekielek, zakleja gwinty i mnie to wkurwia. Dodatkowo to mocne jest że główka szpilki wystarczy żeby sie porobić wapując, dlatego nie chcę żeby jakakolwiek ilość się marnowała i przyklejała do gwintów, żeby można było łatwo ten olejek wydobyć z danego pojemnika dlatego np. buteleczka z wąskim gardłem odpada. Nie mam pomysłu w czym mógłbym to przechowywać tak, żeby można było pojemnik wrzucić np. do plecaka i się nie martwić że mi zaleje dekielek i gwint ? Macie jakieś pomysły albo strony z jakimiś wymyślnymi pojemniczkami ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.