Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
Jaka jest Twoja ulubiona forma konopi?
Susz
175
75%
Hasz tradycyjny
26
11%
Bubble hash
3
1%
Nalewka
6
3%
Tłuszcze
9
4%
Gliceryna
1
0%
Olejki
13
6%

Liczba głosów: 233

ODPOWIEDZ
  • 613 / 62 / 0
Mam olejek/ekstrakt z bardzo gęstą, ale wodnistą konsystencją, tzn. spływa wooolno ale jednak spływa. W związku z tym mam problem z przechowywaniem bo pojemnik musi być zawsze pionowo bo żywica spływa, brudzi dekielek, zakleja gwinty i mnie to wkurwia. Dodatkowo to mocne jest że główka szpilki wystarczy żeby sie porobić wapując, dlatego nie chcę żeby jakakolwiek ilość się marnowała i przyklejała do gwintów, żeby można było łatwo ten olejek wydobyć z danego pojemnika dlatego np. buteleczka z wąskim gardłem odpada. Nie mam pomysłu w czym mógłbym to przechowywać tak, żeby można było pojemnik wrzucić np. do plecaka i się nie martwić że mi zaleje dekielek i gwint ? Macie jakieś pomysły albo strony z jakimiś wymyślnymi pojemniczkami ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.