Jakie dawki? I czy trzeba do tego stosować cholinę?
nasienie14 pisze:A co sądzicie o mixie Noopept+Oxyracetam?
I na przykład po przebudzeniu, do jakiegoś projektu/pracy, pod wieczór i ewentualnie 1/8 miarki sniffem przed samym snem co by się mózg w nocy naprawiał :-D
A OXI to ludzie tutaj albo rozpuszczają w wodzie i kilka takich drinów sobie sączą cały dzień do nauki/pracy/projektów, albo ładować w kapsułki i łykać wtedy razem ze sniffami Noopeptu.
A co do dawkowania OXY to mi ciężko powiedzieć, na mnie fajnie działało: 4 kopiaste czerwone łyżeczki rozpuszczone z wodą w kieliszku i wypite na shota.
A w sytuacjach awaryjnych, sniff OXI+Nnoopept też jest dobry :-D
EDIT: Co do choliny to nie wiem, bo ja jem ją z 10 jajek dziennie, więc jakiś innych supli nie dorzucam.
marek1234 pisze:Ja jadłem Noopept kilka razy dziennie (wg. tej czerwonej łyżeczki to 1/2 lub 1/3) i sniff lub pod język.nasienie14 pisze:A co sądzicie o mixie Noopept+Oxyracetam?
I na przykład po przebudzeniu, do jakiegoś projektu/pracy, pod wieczór i ewentualnie 1/8 miarki sniffem przed samym snem co by się mózg w nocy naprawiał :-D
A OXI to ludzie tutaj albo rozpuszczają w wodzie i kilka takich drinów sobie sączą cały dzień do nauki/pracy/projektów, albo ładować w kapsułki i łykać wtedy razem ze sniffami Noopeptu.
A co do dawkowania OXY to mi ciężko powiedzieć, na mnie fajnie działało: 4 kopiaste czerwone łyżeczki rozpuszczone z wodą w kieliszku i wypite na shota.
A w sytuacjach awaryjnych, sniff OXI+Nnoopept też jest dobry :-D
EDIT: Co do choliny to nie wiem, bo ja jem ją z 10 jajek dziennie, więc jakiś innych supli nie dorzucam.
Dzisiaj własnie wrzucilem na noc 20mg Noopeptu pod jezyk, 700mg Oxiracetamu, witaminki, omega3 i cholinę.
Poczułem takie mrowienie w tylnej części głowy tylko, ale może cos się tam dzieje.
Jutro z rana ten sam mixik i wtedy niestety skończy mi się sampel, ale myslę, że będę mógł już coś na ten temat powiedzieć :-D
-noopept: 3x czerwone miarki 3 razy dziennie
-winpocetyna: 50mg raz dziennie
-5-htp: 100mg na "noc" (pracuje na nocki), 50mg raz dziennie
-l-theanina: 50mg na noc, 100mg raz dziennie
-melatonina: 3 do 5mg na noc
-hupercyna: 5mg raz dziennie
-galantamina: 5mg raz dziennie
-alcar: ~500mg raz dziennie (1 przeźroczysta miarka)
-l-dopa: 50mg raz dziennie
-gaba: 1000mg n:a noc
-różaniec górski: 100mg raz dziennie
-PEA: biorę tylko jak mało śpię 1 lub 2 przeźroczyste miarki (625cc) w zależności od mojego niewyspania, substancja nie jest sproszkowana, raczej kryształkowo-płatkowa, 1 miarka ma z 200-300mg substancji
-fenibut: 50 lub 100mg, co 2-3 dni
-tribulus: ~1g na noc (2x625cc)
-dhea: 4x czerwone miarki
-nsi-189 freebase (nie wiem ile jeszcze brać i ile razy dziennie)
-idra-21: 5mg raz dziennie
-prl-5-83: 5mg raz dziennie
-tianeptyna: 10mg trzy razy dziennie
-kreatyna: 5g
-magnez
-kurkuma+pieprz
-czasem 50mg kofeiny
Chciałbym jeszcze dorzucić do tego mikrodawki lsd i na próbę modafinil oraz 4-f-mph. W przyszłości pewnie jeszcze dodam cerebrolizyne, semax, jakiśeś racetamy i wiele innych ;)
Postaram się od dzisiaj rozpocząć jakiś memory test, by ocenić czy lub jak bardzo poprawia mi się pamięć.
NSI, prl, idre i tianeptyne biorę dopiero od 3 dni.
To tyle na razie ;)
Efekty? Hmm w dzień można normalnie spać i się wyspać, nawet ciężko jest się czasem obudzić, bez tego spałem od 5 do maksymalnie 7h. Praca nie jest już tak stresogenna, nie łapie brain fogów, więcej rozmawiam z ludźmi, mam lepszy humor itp.
Na większe efekty będzie trzeba jeszcze trochę poczekać.
Aktualnie zaczynam moją przygodę z nootropami i wiedze o nootropach czerpałem oczywiście z forum. Póki co od tygodnia biorę zwykłe suple tj. rano multivitpak+omega3, wieczorem zaś magnez. Wierzcie lub nie ale różnica jest ogromna. Wcześniej miałem problem ze wstawaniem o 6, brak chęci do pracy(budowa za granicą), nerwy, przewlekłe zmęczenie na tyle silne, ze po powrocie do domu tylko flakiem na sofę i tv do końca dnia. Już drugiego dnia od rozpoczęcia suplementacji wstaję żeśko, znajduje czas na poranną szamę przed pracą, odżywiam się dużo zdrowiej i precepcja się poprawiła, mam zdecydowanie więcej siły(na dłuższą metę), a po powrocie do domu nachodzi mnie nawet ochota by zarejestrować konto na hypku i napisać posta(uprzednio tylko czytając). Ale do rzeczy.
Wyczytałem, że w przypadku suplementowania noopeptu nie powinno się spożywać alkoholu, a że chciałbym jeszcze w święta i w sylwestra dać czadu zdecydowałem się zacząć suplementacje nootropową od nowego roku. Chcę rozpocząć intensywną naukę j. obcego oraz powoli zaplanować i wprowadzić duże zmiany życiowe(zmiana pracy, zamieszkania "Nowy rok nowy ja" i takie tam). A więc moje pytanie:
Czy mix: multivit+omega3+magnez+żeńszeń+cdpcholina+noopept - będzie dobrym stackiem na początek. Konkretnie czy substancje się 'nie gryzą', czy ew. coś dorzucić zmienić?
Dodam, że przygodę ze stymulantami typu anfa i wszystko co się tylko da skończyłem bite 2 lata temu - więc czysty. Od czasu do czasu zdarzało się zapalić mary ale już mnie to nie rajcuje, więc z tym też basta. Lubie wypić drinka w weekend. Lat 25.
nie umiem stawiać poprawnie przecinków
liczę, że pomożecie.
doping-mozgu-vol-2-t49792.html
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.