Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 241 / 6 / 0
Re: 2C-B-FLY
Nieprzeczytany post autor: Dewiantka »
Dostałam tego trochę od zaufanego vendora, ile tego wrzucić na dziąsło? Doświadczenie z fenkami mam duże
Uwaga! Użytkownik Dewiantka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 420 / 43 / 0
Re: 2C-B-FLY
Nieprzeczytany post autor: vlkodlak »
Strona 5 post Astrocyd takie masz doświadczenie że wątku nie chcesz przeczytać ? Bez urazy ... :-D
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 394 / 10 / 0
Prawdopodobnie będę w posiadaniu. Postać: pills 10mg. Normalnie zarzucac oral? Pod język? Rozkruszyć i sniff %-D ? Nie mam doświadczenia z fenylkami.
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 175 / 0
Idiotyczny pomysł, wrzucać to w pillsach, kto to kurwa zatwierdził? Toż ktoś to rozgniecie i wciągnie (! 10mg ! Wciągnie ! ).

Ta fenylka jest wyjątkowa pod tym względem, że zjeść jej możesz nawet 25mg i albo zadziała, albo nie; zaś wciągniesz/przyjmiesz pod język więcej niż 2mg i tracisz kontakt z rzeczywistością.

Rozpuść tego pillsa w wodzie lub alkoholu a potem odmierzaj strzykawką. Branie tego oralnie to marnowanie materiału, możesz nic nie poczuć. To jest bardzo aktywne; 2mg pod język to już dużo, więc może nawet 1.5mg albo 1mg. Można dorzucać bez problemu, więc jak będziesz miał mało, to dorzucisz.

Ostrożnie! Kilka osób, w tym ja, trafiło do szpitala psychiatrycznego po 2C-B-FLY, właśnie z niskiej świadomości aktywności substancji! Ty masz już wiedzę dostępną od ręki, więc korzystaj.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 5 / 0
Kto ci dał kompetentnego? Jak można stiwerdzić, że zjedzone 25mg moze nie zadziałac, a 2mg pod język to dużo.

Kruszcie te pille i wciągajcie. 2c-x'y swietnie dziąłają tą drogą, jedynym skutkiem ubocznym może być +++, albo ++++ w skali szulgina.
  • 394 / 10 / 0
Kurwa dzieki za info :old: rozgnieść rozpuścić walić oralnie odmierzając strzykawką? może w glikolu jak benzo?
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 373 / 149 / 0
Też miałam pillsa 10mg, takiego żółtego... i sobie go rozkruszyłam i odważyłam na wadze ilość odpowiadającą 1mg. Zaaplikowałam go na dziąsło i efektów praktycznie nie było, potem dorzucałam co godzinę aż doszłam do chyba 5mg :P Czułam wtedy coś na granicy placebo, źrenice miałam lekko rozszerzone. Kolejnym razem wtarłam sobie część takiej rozkruszonej tabletki w dziąsło, które wcześniej roztarłam paznokciem aby zwiększyć ukrwienie. I tym razem nie zadziałało, i nie wiem czy to była wina sortu (raczej nie) czy sposobu aplikacji (raczej tak). Polecam po prostu połknąć całego pillsa. A jeśli chodzi o inne drogi podania to zmniejszyć dawkowanie, także się przejechałam na 2C-B-FLY. Dla wrażliwej osoby już 0,5mg będzie ok. 2mg max.
  • 3362 / 349 / 0
Limitbreaker: substancja o ktorej mowisz, od klasycznego polskiego vendora psychodelikow (ktorego juz nie ma na rynku kilka msc), to prawdopodobnie nie bylo 2cbfly. Pamietam, jak rok czy dwa lata temu w lecie ludzie wlasnie sie skarzyli na to ze ladowali po tamtym prochu na OIOMie. Obecne 2cbfly jest tym, czym powinno byc. Dawkowanie jest po prostu wyzsze niz to co jest w tych malutkich tabletkach. 15mg to stan odpowiadajacy okolo 10mg 2cb. Fly jest ciut mniej aktywna od zwyklego 2cb, ale nie probowalem muchy tyle razy, zeby stwierdzic czy jest rownie nieprzewidywalna co zwykle 2cb.
  • 581 / 91 / 6
05 lutego 2017Limitbreaker pisze:
Idiotyczny pomysł, wrzucać to w pillsach, kto to kurwa zatwierdził? Toż ktoś to rozgniecie i wciągnie (! 10mg ! Wciągnie ! ).

Ta fenylka jest wyjątkowa pod tym względem, że zjeść jej możesz nawet 25mg i albo zadziała, albo nie; zaś wciągniesz/przyjmiesz pod język więcej niż 2mg i tracisz kontakt z rzeczywistością.
Bzdura. Wziąłem w sylwestra oralnie 20mg, po jakimś czasie stwierdziłem, że jest dość słabo więc dociągnąłem 10mg nosem i było ok. Tak może 2 razy mocniej działa w nos niż oralnie. Jak ktoś odpływa po 2mg to nie ma 2-cb-fly tylko Bromo-DragonFLY.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 196 / 7 / 0
To, co teraz jest do kupienia? 2C-B-FLY w tabsach po 10mg? 10mg na początek wystarczy?
Uwaga! Użytkownik Norweski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.