ODPOWIEDZ
  • 46 / 1 / 0
Nie raz zdarzyło mi się włączać własny receptor 5-HT-2C(bo to główne działanie 5 czy 6 APB) i znam jego profil działania in vivo, na sobie. Chyba jasne jak sprawiać by receptor miał serotoninę do działania i jak pozostawić ją w synapsie na dłużej. Ja brefedronu nie używam, mam inny SSRI. Sam Bref opisywany jest w journalach jako bloker wychwytu zwrotnego serotoniny i slabo wplywa na motoryke tj. na wychwyt zwrotny noradrenaliny W polecanym przeze mnie miksie liczyłbym na sporą empatię z psychodelą. A co do wydzielania przez 6-APB monoamin to nikt tego nie potwierdził http://en.wikipedia.org/wiki/6-APB
Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2011 przez g30rg3, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 246 / 1 / 0
a ile zwykle czekaliście na wejście?
  • 2428 / 91 / 0
Ponad 80min i dopiero zaczynał odczuwać coś a już tak konkretniejsze działanie to jakieś 90-95min
Na pustego maćka nie zarzucałem , tylko troche zjadłem ale u mnie to norma jeśli chodzi fenki :) 1h do 1,5h sie ładują ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 3 / 0
sniffem tez tak dlugo czy moze troche krocej? powiedzmy do godziny
  • 3900 / 244 / 13
UP: czy moze się to równać do MDMA?
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 2428 / 91 / 0
Nie wiem bo nie miałem jeszcze okazji próbować MDMA :'(
Ale euforia jest na prawdę olbrzymia , na blulajcie sporo osób porównuje to do MDMA i opisuje jako świetny i legalny zamiennik . Cały temat na bl dzisiaj przeczytałem i opinie są różne .
Jak dla mnie póki co najfajniejszy euforyk dostępny na Polskim rynku , tylko empatii brakuje w tym działaniu i teraz szukam czegoś co nadałoby sie do "bezpiecznego" mixu dodając empatii :diabolic:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3900 / 244 / 13
No to nie jest podobne do MDMA w takim razie skoro brak empatii... Ale wszystko działa inaczej na każdego, czy to MDMA, czy to 6APB...

Ja bym ci polecał zrobić kulawy candyflip (zamiast XTC dać 6APB) o ile 6APB jest SRA ak jak emdiemej... No a jak nie masz kwasa do kendiflipa to daj dowolną inną tryptaminę (polecam 4-HO-MiPT). Wrzutka psychodelika i na peaku dajesz apb i od tego momentu jest tylko lepiej :P
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2011 przez Parathormon, łącznie zmieniany 2 razy.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 2428 / 91 / 0
No ale to na mnie tak działa ^_^
Widziałem parę opinii że działało bardzo empatycznie , ale też kilka o bardzo słabym działaniu pod tym względem :(

Candyfliping kiedyś na pewno stestuje :P
Taki bardzo-bardzo-bardzo ubogi 25D-NBOMe + metylon próbowałem i było świetnie :yay:
  • 410 / 8 / 0
dobrze jest, że nie ma psychicznie żadnych dołów na drugi dzień, tylko jebana gorączka i sraka
  • 2428 / 91 / 0
No dołów nie ma tylko jest coś jak po mefie - te wyrzuty sumienia i mała niechęć do ćpania %-D
ale szybko mija ^_^
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.