Na pustego maćka nie zarzucałem , tylko troche zjadłem ale u mnie to norma jeśli chodzi fenki :) 1h do 1,5h sie ładują ^_^
Ale euforia jest na prawdę olbrzymia , na blulajcie sporo osób porównuje to do MDMA i opisuje jako świetny i legalny zamiennik . Cały temat na bl dzisiaj przeczytałem i opinie są różne .
Jak dla mnie póki co najfajniejszy euforyk dostępny na Polskim rynku , tylko empatii brakuje w tym działaniu i teraz szukam czegoś co nadałoby sie do "bezpiecznego" mixu dodając empatii :diabolic:
Ja bym ci polecał zrobić kulawy candyflip (zamiast XTC dać 6APB) o ile 6APB jest SRA ak jak emdiemej... No a jak nie masz kwasa do kendiflipa to daj dowolną inną tryptaminę (polecam 4-HO-MiPT). Wrzutka psychodelika i na peaku dajesz apb i od tego momentu jest tylko lepiej :P
Widziałem parę opinii że działało bardzo empatycznie , ale też kilka o bardzo słabym działaniu pod tym względem :(
Candyfliping kiedyś na pewno stestuje :P
Taki bardzo-bardzo-bardzo ubogi 25D-NBOMe + metylon próbowałem i było świetnie :yay:
ale szybko mija ^_^
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.