Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 1387 / 5 / 0
Mówiłeś. Inaczej. Czy jest duch, którego poczuje welon pływający sobie w kuli? (swoją drogą barbarzyństwo). Oczywiście mówimy ciągle o duchach psychodelików. I nie mam na myśli karmienia ryby grzybami :P
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 2244 / 23 / 0
No właśnie przez to, że o nich mówimy, może z tym różnie być, bo można przyciągnąć do siebie różne duchy. Nawet rozmawiając o nich je przyciągamy, choć przynajmniej ja na niczym nie jestem.
Czy jest więc jakiś duch, którego może zobaczyć rybka? Tak, jest.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1387 / 5 / 0
Ja też trzeźwiutki.
borrasca pisze:
Czy jest więc jakiś duch, którego może zobaczyć rybka? Tak, jest.
Ok, gówniarska ciekawość zaspokojona :D
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 2244 / 23 / 0
Gówniarska czy nie, już się o Ciebie pytają, hehe.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 28 / 0
Ciekawość zaspokojona, szkoda że czyimś "doświadczeniem". Polegaj na sobie. Duch jest w Tobie. Jeżeli cokolwiek Tobie to wskaże:)
לאכול חומצה!
  • 2244 / 23 / 0
Duchy są też poza.
  • 1238 / 28 / 0
Wcale nie zaprzeczam. Po prostu dużo przypadków wynika z doświadczenia samego "ego".
לאכול חומצה!
  • 2244 / 23 / 0
Ego jest proste do zmiażdżenia. Problem pojawia się wtedy, kiedy ego przerasta możliwości.
  • 1238 / 28 / 0
Nic trudnego:) Problemy też wynikają w większości z tego typu przypadku. Można pierdolić bez końca. Jaki cel? Niech sobie inni sami określą "drogę". Nie mam jeszcze na tyle siły by to robić. I tego się trzymam.
לאכול חומצה!
  • 1238 / 28 / 0
Pod każdym moim wczorajszym postem powinna pojawić się adnotacja: nie zwracajcie na to uwagi - jestem po mefedronie i lufie mj.
:*)
Trzymając się tematu: duchy widzą jak się masturbujecie;]
לאכול חומצה!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.