Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 56 / 0
Kup na ibeju, łącznie z wysyłką wychodzi 820 jak niedawno sprawdzałem. Kiedyś widziałem za 6 stów gdzieś. Ale potem już nie było.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1304 / 233 / 0
Kurwik pisze:
ja polecam Extreme Arizer Q Tower, ze względu na możliwość stosowania balona i węża, zależnie czy odparowujesz sam czy na imprezie. Z samych wężowych to Da Buddha chyba przoduje.
Wygląda fajnie i pewnie jest fajny, tyle tylko że te wysoce specjalizowane szklane nakładki i wkładki... Spróbuj dokupić, jak się popsuje... Nam pierwszą taką potłukł czteroletni brzdąc, jak znalazł ją w łazience po zeszłonocnej sesji w wannie ("oooo, co to?" - trzask!), byliśmy zmrożeni grozą. Ale już tu o tym pisałem. Więc powtórzę tylko - jak macie 100% pewności, że nie potłuczecie tej bańki ze szlifem (sama też pęka od ciepła!), to kupujcie...
  • 3490 / 56 / 0
O którym wapku mówisz? Bo do Arizerów są bezproblemowo do dokupienia części zamienne. O Da PrzeBudzonym nie wiem.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 370 / 13 / 0
Kupiliśmy niedawno da buddha vaporizer na brytyjskim ebayu. Cudowna rzecz, cudowny smak, pierwsze buchy są jak bomba atomowa, więc teraz jesteśmy ostrożniejsi ;)
Uwaga! Użytkownik Machine205 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1304 / 233 / 0
Kurwik pisze:
O którym wapku mówisz? Bo do Arizerów są bezproblemowo do dokupienia części zamienne. O Da PrzeBudzonym nie wiem.
No, jak Arizer ma taką politykę, to tylko polecać jeszcze bardziej. Ja mówię o bańkach do tanich waporyzatorów, o których pisano w tym wątku, mają różne kształty ale generalnie oparte na tych samych elementach. (np: http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/521505 ... oriser.jpg ). Ta bańka to rurka ze standardowym szlifem, można dosłownie za grosze kupić w hucie szkła, ale taką rurkę trzeba jeszcze zakończyć dzióbkiem, na który naciągniesz wężyk. Kiedy dziecko potłukło mi moją, najpierw zadzwoniłem do dystrybutora, który odpowiedział że nie ma częsci zamiennych, a potem znalazłem dmuchacza szkła. Tak na marginesie, jak jakiegoś znajdziecie, to pójdźcie do niego upaleni, patrzenie na jego pracę i jak szkło nagle w jego rękach zmienia się w płyn, to niesamowite doświadczenie...
  • 370 / 13 / 0
Pytanie: przy mocniejszym buchu (a na początku wszystkie takie są) stężenie tego oparu jest tak wysokie, że drapie gardło. Czy to przypadkiem nie szkodliwe? I jeśli tak, w jakim stopniu?
Uwaga! Użytkownik Machine205 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 1 / 0
U mnie drapanie gardla wystepuje tylko wtedy jak jest jakis slaby PLowski material lub dluuuugo lezone ziolko. Swieze plony a dodatkowo markowe pali sie rewelacyjnie. Dla mnie jako nie palacego nigdy tytoniu Vapo jest rewelacyjna sprawa. O wiele bardziej komfortowe i jakze oszczedne palenie. Przewaznie ladujem 1/3 lufki Da Buddhy i dwie osoby poukladane ;D
  • 1052 / 77 / 0
http://www.magicznyogrod.pl/index.php?p ... Itemid=127

dostalem od znajomych na urodziny i bardzo sobie chwale
  • 370 / 13 / 0
Dziwne, a jak kolesie w telewizji jarają z vapora, też kaszlą i popijają ciągle. Myślałem, że to normalne.

Coś ostatnio zaczął mi się podpalać. Zmniejszono ilość ładowaną, zobaczymy. Podpalenie zioła w vaporyzerze podczas wciągania to najgorsza niespodzianka w roku :scared:
  • 490 / 3 / 0
Wie ktoś może gdzie można dostać grzałkę ceramiczną tudzież taką "zwykłą" co w vaporizerach się używa?
"I hear Thunder
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."

The Prodigy - Thunder

Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.