I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Kurwik pisze:ja polecam Extreme Arizer Q Tower, ze względu na możliwość stosowania balona i węża, zależnie czy odparowujesz sam czy na imprezie. Z samych wężowych to Da Buddha chyba przoduje.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Kurwik pisze:O którym wapku mówisz? Bo do Arizerów są bezproblemowo do dokupienia części zamienne. O Da PrzeBudzonym nie wiem.
dostalem od znajomych na urodziny i bardzo sobie chwale
Coś ostatnio zaczął mi się podpalać. Zmniejszono ilość ładowaną, zobaczymy. Podpalenie zioła w vaporyzerze podczas wciągania to najgorsza niespodzianka w roku :scared:
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."
The Prodigy - Thunder
Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.