Wincent pisze:
Jak nie walisz ciągów i potrafisz trochę kontrolowac wzrost tolerki robieniem odpowiednich odstępów i nieźle zarabiasz to będzie jako tako.
Pomyśl zanim coś Napiszesz. :wall:
to branie metadonu mozna potraktowac jako swego rodzaju "przygotowywanie sie" do zerwania z nalogiem, a nie ze "wale metadon, czyli juz nie cpam". I wtedy sobie nie wmawiasz ze jestes w kokonie bo zresz chemie, tylko po prostu ze zamiast hery walisz metadon, ale to juz jest jakis krok bo jest mniej szkodliwy.
avant pisze: poza tym hera(nie brałn) jest na pewno mniej szkodliwa niż metadon ktory jest hepatotoksyczny.
schowaj sobie w dupe te pierdoły, ktore wypisujesz, juz nie raz byla mowa na ten temat ;/
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
dokończyłeś, to co ja zacząłem pisać. masz racje w zupełności. nie zdążyłem tego dopisać w poprzednich postach. właśnie takie stereotypowe widzenie opiatowca. ale niektórzy nie pasują. nie znaczy to, że nie są ćpunami. o chorobie uzależnienia i metodach leczenia powinien decydować jedynie stopień nałogu, a nie styl życia. to, że nie jestem bywalcem bajzla, nie mam wyroków, nie muszę kraść itp. to nie oznacza, że nie jestem uzależniony od opioidów i nie mogę uczestniczyć w programie metadonowym.
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.