Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1211 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
contratubex ten sam skład ma co cepan, ale cebulą nie jebie.

[Zrosty]
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 430 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Yaishi »
No nie wiem, ja zapachu Cepanu znieść nie mogłam.

[Zrosty]
nie bierz moich postów zbyt serio, proszę <3
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
masc heparinum forte zawieta tyle samo herapryny co ten lioton (1000 j.m.) a jest 2x tansza. i nie jebie.

w temacie "uzywasz igly" ktos pisal o jakichs tabletkach, ktore maja podobne dzialania + wzmacniaja zyly

[Zrosty]
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
Nieprzeczytany post autor: miltown »
jon pisze:
contratubex ten sam skład ma co cepan, ale cebulą nie jebie.
no ale musze sie przyczepic choc darze Cie sumpatia jonie chemiku0autorze wg. mnie najlepszego przepisu na metkata iv ]
przy kazdym czestszym pukaniu jem detralex i stosuje masci z heparyna, czasem przeciwzapalne i wsztystko jest ok ej
[/quote]

[Zrosty]
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2009 przez miltown, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik miltown nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1211 / 24 / 0
:-D dzieki za uznanie hahahahh

greenz: co to za tabletki były?

[Zrosty]
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2009 przez jon, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
diosminex

[Zrosty]
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2013 / 84 / 0
jon chuju na rope %-D Mowiles mi ze nie ma nic na zrosty, karwasz Twoja twarz dam w tFasZ. ;]

[Zrosty]
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1211 / 24 / 0
p4g4y0zzz(X) pisze:
jon chuju na rope %-D Mowiles mi ze nie ma nic na zrosty, karwasz Twoja twarz dam w tFasZ. ;]
%-D heparyna troche pomaga, ale w 100% nigdy nie wyjebiesz.

[Zrosty]
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2009 przez jon, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Ja mam same zrosty. Żyłki kruche, pękają od byle czego, zrost na zroście. Najlepsze że nie wiadomo od czego się porobiły (owe zrosty). Prawdopodobnie żyły osłabił mi hydrocortison podawany dożylnie. Przez pielęgniarki, żeby nie było.

[Zrosty]
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 21 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gwiazda »
Odświeżam:)

mam problem z żyłą, tzn. zdaje się że mam na niej kompletnego zrosta, poprostu na odcinku 2 cm się zapadła, nie do użytku, gdy pociągam tłoczek to nic nie idzie:(
Jest to żyła ta najfajniejsza, pośrodkowa przedramienia.
Najcześciej jej używałam, ale już pewien czas dałam jej spokój.
Otóż jak myślicie...
Czy ta żyła kiedykolwiek (i kiedy) wróci do porzedniego stanu i będzie tak samo sprawna?

Już nie chodzi o to żeby w nią spowrotem walić, poprostu troszkę się o nią martwie.
"Zawsze, dla Was zawsze będę śpiewał... do końca..."  R.Riedel.[*]
ODPOWIEDZ
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.