ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nikos111 »
Goldeny Light :diabolic:
Niech za kazdy bol w duszy dzis zycie wstrzyknie mi morfine...
  • 199 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Xavi »
Już nie palę . A jak paliłem( od czasu do czasu) to camele żółte , marlboro lighty... Kiedyś miałem też z zagranicy parę paczek ronhili i były bardzo dobre.
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2007 przez Xavi, łącznie zmieniany 1 raz.
To zła substancja rodem z piekła, Bardzo łatwo uzależnisz się, Klaruje mi specjalistka wściekła .Lecz musi po tej samej bieżni biec, Facet, pieniądz, poczucie bezpieczeństwa, Które z tych pojęć pani ćpa?
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: stonka »
Cudzesy podobno najlepsze, albo znajdy... płaskie, pół płaskie...zależy jak kto przydepnie %-D
Żartuje.. nie pale w ogóle %-D
To co dzieje się teraz i po teraz
tak długo nie ma znaczenia
dopóki jutro jutra jest takie samo jak wczoraj wczoraj.

Dla Boga nie ma ludzi zbyt brudnych, zbyt poranionych czy zbyt naćpanych...
Nie ćpam...
  • 5 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Buzon »
Kupuje tytoń w paczkach i bibułki o wiele taniej wychodzi ;]
Jestem miły i sympatyczny.
  • 60 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Radar »
Od niedawna przekonalem sie do tytoniu Golden Virginia i musze przyznac, ze skrecona fajeczka z filtrem i tym tytoniem smakuje lepiej niz marlboro, a co najwazniejsze jest duzo tanszy.
Back inna' town
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
ja nei pale szlugow i tez wychodzi calkiem niedrogo ;]
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 494 / 27 / 0
Rzuciłem 2 dni temu.......
Jest spoko.
  • 26 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Audiofil »
'Amerykańskie', na bogato.
[ external image ]
  • 463 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
Nie palę już piąty dzień ^_^
  • 463 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
Ograniczanie często nie zdaje egzaminu bo mimo że palisz mniej to ciągle karmisz i podtrzymujesz nikotynowy nałóg. Polecam przeczytać tą książkę:

http://starzaki.eu.org/~czarny/koon/carr.pdf

ciekawa lekturka, jeśli chcesz naprawdę rzucić ;-)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.