Regulamin forum
Zwykli użytkownicy nie mogą zakładać wątków na tym forum.
Jeśli chcesz zamieścić tu FAQ, HOWTO, albo kompendium swojego autorstwa – zamieść je w dziale >Psychofarmakologia<, a na początku posta dopisz, że chcesz by wątek był w Kompendiach.
ODPOWIEDZ
  • 1530 / 9 / 0
Czemu kiepskie połączenie? Pijam na tym browary.
Zjebane połączenie to imao a i alkohol. Ciśnienie napierdala i zjebany człowiek fizycznie i psychicznie na drugi dzień. Za to ssri ładnie niweluje objawy depresji po chlaniu w ciągach.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 684 / 11 / 0
No kiepskie moze i jest dla niektorych, ale nadal nie ma nic wspolnego z zespołem serotoninowym - a taki jest wlasnie tytul tematu ;)
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / / 0
Łączyłem deksa z paroksetyną i innymi rzeczami. Wczoraj straciłem przytomność na ulicy, zdarłem sobie ryja, jak się obudziłem, to tak mnie baniak napierdalał, że poezja. No i litry potu. Na sygnale trafiłem do szpitala.
Uwaga! Użytkownik Frank Drebin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 282 / 9 / 0
Po ivory ultra dostałem zespołu serotoninowego. Ostatni raz brałem go ok. godz. 4 i czuję się koszmarnie wziąłem już
pyralginę na gorączkę i na ciśnienie tabletki. Czym najszybciej mógłbym sobie pomóc gdyż muszę dzisiaj napisać
ważną pracę a pisanie jest zupełnie nie możliwe...

Edit:
Przeszło mi już niemal całkowicie. Nigdy czegoś takiego nie miałem, nawet po 3g mefa zjedzonych w dwa dni... Szczerze odradzam to gówno, 52zł za pierwszy zespół serotoninowy w moim życiu i mam nadzieję że ostatni. A wystarczyło tylko 0,2g w jedną noc.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2010 przez nautilus, łącznie zmieniany 1 raz.
Piękna jest pogoda i słońce jest gorące
A ty mordo napierdalasz środki uspokajające
Za rogiem gdzieś się czai zagadka istnienia
A ty proszki napierdalasz na obniżenie ciśnienia
  • 3449 / 128 / 8
Poczytaj trochę o zespole serotoninowym.
  • 282 / 9 / 0
Miałem prawie wszystkie objawy związane z zespołem serotoninowym:
• Zaburzenia świadomości- przymglenie
• Objawy hipomanii – podwyższony nastrój, wesołkowatość itp.
• Drżenia i skurcze mięśni
• Wzmożone odruchy ścięgniste i okostnowe
• Zaburzona koordynacja ruchów
To wygląda mi na to.
Piękna jest pogoda i słońce jest gorące
A ty mordo napierdalasz środki uspokajające
Za rogiem gdzieś się czai zagadka istnienia
A ty proszki napierdalasz na obniżenie ciśnienia
  • 1951 / 15 / 0
• Zaburzenia świadomości
• Objawy hipomanii
• Drżenia i skurcze mięśni
• Wzmożone odruchy ścięgniste i okostnowe
• Zaburzona koordynacja ruchów

kurwa! też mam zespół serotoninowy.

LUDZIE! ŚPIJCIE!

Ja nie spałem przez niecałe 4 doby i mam przełom serotoninowy!
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 128 / 8
nautilus, poczytaj o tym KIEDY WYSTĘPUJE, co trzeba zrobić żeby do niego doprowadzić, ile czasu trwa. Nawet najlepszy lekarz, widząc tylko objawy bez wywiadu (kontekstu), może Ci wskazać całkowicie inne schorzenie niż posiadasz.

Tak jak napisał gość wyżej - wystarczy nie spać ze 3 noce żeby mieć te objawy. Albo wziąć paczkę Acodinu - na zejściu też będą wszystkie, i to jak zajebiście widoczne. Wtedy też powiesz że masz zespół serotoninowy? Ludzie, to jest (dość) rzadkie zjawisko, a tu nagle wszyscy mają po 4 przełomy na dobę.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2010 przez Czeslaw, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 369 / 4 / 0
edit; nvm
Ostatnio zmieniony 25 maja 2010 przez golden afternoon, łącznie zmieniany 1 raz.
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
  • 1611 / 34 / 0
@nautilus - wyjaśnię Ci to najprościej jak się da:
podtytuł wątku:
czyli nie bierz pigułki do pigułki
od jednej substancji nie dostaniesz z.s., chyba, że zmieszałeś ivory z czymś jeszcze, bo w nim jest jakiś bliżej niezidentyfikowany szatan (poczytaj wątek ivory). . howk
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.