Zwykli użytkownicy nie mogą zakładać wątków na tym forum.
Jeśli chcesz zamieścić tu FAQ, HOWTO, albo kompendium swojego autorstwa – zamieść je w dziale >Psychofarmakologia<, a na początku posta dopisz, że chcesz by wątek był w Kompendiach.
Zjebane połączenie to imao a i alkohol. Ciśnienie napierdala i zjebany człowiek fizycznie i psychicznie na drugi dzień. Za to ssri ładnie niweluje objawy depresji po chlaniu w ciągach.
pyralginę na gorączkę i na ciśnienie tabletki. Czym najszybciej mógłbym sobie pomóc gdyż muszę dzisiaj napisać
ważną pracę a pisanie jest zupełnie nie możliwe...
Edit:
Przeszło mi już niemal całkowicie. Nigdy czegoś takiego nie miałem, nawet po 3g mefa zjedzonych w dwa dni... Szczerze odradzam to gówno, 52zł za pierwszy zespół serotoninowy w moim życiu i mam nadzieję że ostatni. A wystarczyło tylko 0,2g w jedną noc.
A ty mordo napierdalasz środki uspokajające
Za rogiem gdzieś się czai zagadka istnienia
A ty proszki napierdalasz na obniżenie ciśnienia
• Zaburzenia świadomości- przymglenie
• Objawy hipomanii – podwyższony nastrój, wesołkowatość itp.
• Drżenia i skurcze mięśni
• Wzmożone odruchy ścięgniste i okostnowe
• Zaburzona koordynacja ruchów
To wygląda mi na to.
A ty mordo napierdalasz środki uspokajające
Za rogiem gdzieś się czai zagadka istnienia
A ty proszki napierdalasz na obniżenie ciśnienia
• Objawy hipomanii
• Drżenia i skurcze mięśni
• Wzmożone odruchy ścięgniste i okostnowe
• Zaburzona koordynacja ruchów
kurwa! też mam zespół serotoninowy.
LUDZIE! ŚPIJCIE!
Ja nie spałem przez niecałe 4 doby i mam przełom serotoninowy!
Tak jak napisał gość wyżej - wystarczy nie spać ze 3 noce żeby mieć te objawy. Albo wziąć paczkę Acodinu - na zejściu też będą wszystkie, i to jak zajebiście widoczne. Wtedy też powiesz że masz zespół serotoninowy? Ludzie, to jest (dość) rzadkie zjawisko, a tu nagle wszyscy mają po 4 przełomy na dobę.
one love
podtytuł wątku:
czyli nie bierz pigułki do pigułki
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.