Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Nie, nie umieściłem. Wprowadzenie swójego umysłu w stan relaksacji przed uprzednim grzybieniem może przyczynić się to tego, że trip panie korkorio grzybowy może być jednym z tych, których panie korkorio nie zapomnisz szybko. Sex to można uprawiać najebawszy się, grzybiąc... to głupota. Chyba nie tylko Ty nie wiesz jaki drzemie potencjał w tym niecodziennym psychodeliku
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 4024 / 375 / 953
pilleater pisze:
Sex to można uprawiać najebawszy się, grzybiąc... to głupota. Chyba nie tylko Ty nie wiesz jaki drzemie potencjał w tym niecodziennym psychodeliku
Kurna, to chyba ja też widać nie wiem... a tak z tych głupot po grzybach to co tam jeszcze piszą wymieniają na erowidzie - rozmawianie, rozglądanie się, śmianie, granie na instrumentach muzycznych, jeżdżenie rowerem?
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 99 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: marita.2 »
Moim zdaniem - powinna być w temacie bo to o mnie chodzi :-D , i racja, że to nie na pierwszy raz...Najpierw trzeba grzyby wyczuć.
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2008 przez marita.2, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 99 / 2 / 0
Niech będzie, że to ja jestem głupia...
PS. Trawa NIE ZAWSZE jest afrodyzjakiem.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Dziś pierwszy raz wpierniczałem grzybki. Kurwa, z 5h chodziłem i ich szukałem i znalazłem tylko 40.
Jebnołem się na polance, opierdoliłem grzyby, zapuściłem muzyczke, popijałem browarka i wpatrywałem się z ogromną euforią jak drzewka tańczą. Było przezajebiście. Chociarz wolałbym 60 zjeść :diabolic:

Ale jeszcze jeste mało grzybków. Trza jeszcze ze 2/3 tyg. poczekać.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
no to ci gratuluje, ja nadal czekam, aż się coś ruszy.

marita mówisz, że powinna? Hmm... no to ciężko będzie dobrać partnerkę, ale o tym będę myślał jak sobie wszystko ładnie ogarnę :diabolic:
i przestń przecież nikt nie twierdzi, że jesteś. Zwłaszcza, że na to nie wygląda :-)
a z ganja jak to z ganja, zależy... ;-)
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 99 / 2 / 0
:cool: Mam to w d..., bo ja swoje wiem, doświadczyłam, ale dzięki.
Nie spiesz się, całe życie przed Tobą. Zdążysz jeszcze sprawdzić, co Ci pasuje, a co nie. Fantastycznych podróży życzę. I lecę do praaacy na dyżur (a tu taki piękny dzień i nie chce się, jak cholera :wall: ).
Pozdrowionka.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Hej Pill - ja grzybów nie uważam za święte!
Nie wnikam w ich potencjał, świadom jestem, że mają ogromny.
Mnie na pewno zmieniły, zmieniły patrzenie na świat, "rozbujały" moją wyobraźnię. Tyle.
Uważam, że jest to jedna z najwspanialszych używek.
Również uważam, że każdy niech sobie czyni to co mu się podoba podczas działania.
Można próbować seksu, jednak wcześniej trza dobrze poznać grzyby, czemu nie?
Chociaż mi nie podszedł sex po to nie uważam, że nie powinno się go czynić.
A Ty uważasz, że powinno się sugerować czego nie robić po??? :nuts:
Toż to popierdolone.
A może myślisz: "szkoda bani na sex". ??? Tak?
I'm broken.
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
Prrrosste, wychodzę z założenia, że jeśli coś ma się stać to prędzej czy później do tego dojdzie, a jak nie to nie i tyle. Nic na siłę, spokój i wytrwałość, a cierpliwość zostanie nagrodzona :D
Sezon wszak przed nami %-D
Pracka, ajj trzeba, nic nie poradzisz, miłego życze :-)
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 614 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gluciorro »
Ah, powiem wam, że tysiące zniczy na cmentarzu na pierwszym grzybowym tripie robią piorunujące wrażenie...
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.