Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
ja z dziewczyną zjarani mamy podobną fazę: zretardzenie, pozytywne zdziecinnienie, gadanie głupot, śmiechawa, przytulanie i mizianie, introspekcja. całość mega pozytywna sprawa, można poznać się od innej strony
do tego seks zjaranym to coś przewspaniałego :heart:
  • 2879 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Proszę moderatora o wydzielenie z tego tematu kilkunastu ostatnich postów, i zatytułowanie "ćpające laski" %-D
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 25 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: marweed »
ja też napiszę coś od siebie :-D
znam dużo dziewczyn, które jarają na potęgę, sama kiedyś lubiłam ostro przypalić i miałam kilka takich kumpel, z którymi uwielbiałam się wprost fazować. Miałam też faceta, z którym jaraliśmy prawie codziennie i zawsze była inna bania. Pewne wydarzenie w moim życiu sprawiło, że mj zaczęła powodować u mnie depresję-dosłownie. Czułam megażal, nic mi się nie chciało, stawałam się płaczliwa i ogólnie nie do życia. I wiem, że przez tamto wydarzenie już nigdy palenie trawy nie osiągnie takiego wymiaru jak kiedyś. Dlatego sobie odpuściłam. Za to uwielbiam grochy, grzyby (kwasu również nie tknę z uwagi na to co się kiedyś stało), fetę i koks :cool:
miej wyjebane, a będzie ci dane
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: musiu »
No to tez zalezy, moim zdaniem, czy jara sie z laska czy z kolezanka, bo to zupelnie co innego.
Ja wiele razy jaralem z kolezanka i zlego slowa o fazie powiedziec nie moge :D wrecz przeciwnie, zawsze bylo milo.
  • 909 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
Xiezniczka pisze:
gynoid pisze:
trochę mi wstyd, że jestem gorszej płci ;-)
Ty niewątpliwie.

Część z tego, co wymieniono już wcześniej.
A poza tym - za pieniądze na wizytę u psychologa kupowałem narkotyki.
Drobne oszustwo, bo i jedno i drugie pierze mózg.
Skoro tak wygląda lepsza płeć, to cieszę się, że jestem gorszej...
marweed pisze:
sama kiedyś lubiłam ostro przypalić i miałam kilka takich kumpel, z którymi uwielbiałam się wprost fazować. Miałam też faceta, z którym jaraliśmy prawie codziennie i zawsze była inna bania. Pewne wydarzenie w moim życiu sprawiło, że mj zaczęła powodować u mnie depresję-dosłownie.
O, o, podobnie miałam (nawet raz nazwano mnie zieloną wróżką :-D ) i podobnie teraz mam :-/ ale niedawno znów nauczyłam się cieszyć ziołową fazą.

Zależy z kim i jak się pali - ja najbardziej lubię z jednym z moich znajomych lub z moją przyjaciółką. Czas upalenia zawsze staram się jakoś "wykorzystać" - ma być dziwnie, śmiesznie, albo z misją... ale nic na siłę. Mój kumpel - na trzeźwo zabawny, po zbaku zawsze "na siłę" próbował być śmieszny - to była tragedia.
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 66 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hajuto »
W cycki chuj Tobie. Komu? Czy ja wiem
  • 1800 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
nienienormalny pisze:
Bo jeśli są za głupie na przeżycia mistyczne, to trochę mi wstyd, że jestem gorszej płci
ale, za to masz cipke :cheesy:
Fakt, cipka pokonuje wszystko ;] :-D
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Xiezniczka »
userd pisze:
nienienormalny pisze:
Bo jeśli są za głupie na przeżycia mistyczne, to trochę mi wstyd, że jestem gorszej płci
ale, za to masz cipke :cheesy:
Fakt, cipka pokonuje wszystko ;] :-D
I to jaka cipka...
Uwaga! Użytkownik Xiezniczka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach

Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.