Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 763 / 6 / 0
wiecie jaka jest nazwa znaczka #? hash (czyt hasz)
na uczelni się z tym dziś spotkałem
"Prawda jest daleko bardziej potężna niż jakakolwiek broń masowej zagłady" Mahatma Gandhi
  • 56 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hounsi »
serial " na wspólnej " - " ty chyba nie miałes prawdziwego kwasu w domu "
Uwaga! Użytkownik hounsi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 884 / 30 / 0
hounsi pisze:
serial " na wspólnej " - " ty chyba nie miałes prawdziwego kwasu w domu "
Lol, akurat trafiłem dzisiaj na to jak skakałem po kanałach ;)
Telewizyjnych oczywiście :cheesy:
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Astral »
Ostatnio jak mialem problemy z zoladkiem:

Ja - Babciu, ciekawe czemu mnie tak zoladek boli
Babcia - To przez kwas. Tak, na pewno kwas.
(chodzilo jej o nadkwasote)

Zielonoswiatkowcy (wyznanie chrzescijanskie)

Sedzia Anna Maria Wesolowska xD (sory jak juz bylo)

Co do "Na Wspolnej" to widzialem dzisiaj powtorke tego odcinku :pp

A wlasnie, czytalem o "Da Grasso" w tym temacie. To jest pizzeria dziewczyny mojego kolegi. Kobieta jest dobra. Gadalem z nia o jej chlopaku i nagle wyskoczyla z "Piotrek jest krolem minety". Ogolnie to oboje lubia pobuchac. Jeszcze jedno "Da Grasso" znaczy doslownie "U Grubasa" po wlosku ;p.
Ostatnio zmieniony 21 marca 2007 przez Astral, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Astral nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
Dzisiaj przerzucając kanały natrafiłem na Power Rangers SPD czy jakos tak. Teraz Rangersi nie walczą juz z Ritą i Lordem Zet tylko z tajemniczym Gramem xP
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 1 / 0
A co powiecie na kanalarza Tadzia Norka z serialu "Miodowe Lata"? ^^
Uwaga! Użytkownik Astral nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Astral pisze:
A co powiecie na kanalarza Tadzia Norka z serialu "Miodowe Lata"? ^^
Haha, zajebisty on jest :-D Taki wychudzony trochę - pewnie ostro spiduje. A ten jego kolega, Karol Krawczyk to pewnie jara od skurwysyna zioła, potem ma gastrofazę i wpierdala co nie miara :-D
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 1 / 0
Pewnie masz racje, ale wydaje mi sie ze Karol Krawczyk caly czas jedzie na DXM i ma efekt pelnego brzucha ;ddd.
  • 210 / 7 / 0
Ujęło mnie zakończenie jednego serialu słowami "ciąg dalszy nastąpi" XD Oj nastąpi... :cheesy:
Pierdol dragi - zostań ninja.
  • 494 / 26 / 0
Ale ojciec Rydzyk powtarza zawsze "Trzeba siać, siać, siać"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.