Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Czy moja "historia" dała wam dużo do myslenia?
Tak
53
18%
Nie
52
18%
Wyjebane mam
185
64%

Liczba głosów: 290

ODPOWIEDZ
  • 58 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: jesz »
ja tez ci zycze zeby na zawsze ale umrzesz na raka
Uwaga! Użytkownik jesz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
ale chujowy nudny wątek
wolałbym sobie poczytać co sobie dziś aplikujecie
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Ja zaaplikowałem 15mg fluoksetyny, 600mg kodeiny i 4 taty mocne.
I wcale fluo nie osłabiło działania kody, a nawet wręcz przeciwnie - przedłużyło działanie.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 31 / 0
xxxzzzxxx pisze:
I wcale fluo nie osłabiło działania kody, a nawet wręcz przeciwnie - przedłużyło działanie.
zamierzasz brać ta fluoksetyne terapeutycznie? bo chyba wiesz ze tym się nie naćpasz nie ma sensu brać jednorazowo...
pozatym nie szkoda ci psuć alkoholem kodeinowej fazy? mi by było szkoda zresztą jak mieszałem browara z kodeiną to mi to znacznie osłabiało działanie kody. Poza tym picie do kody która oznacz też przyjecie paracetamolu, jest już dla zdrowa niebezpieczne. Moim zdaniem lepiej się zdecydować albo na alko albo na kodeine.

Jeśli zamierzasz brać fluo to daj znać w antydepresantach jak się spisuje.
Ostatnio zmieniony 16 października 2008 przez ksionc, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Tobias777 jezeli to faktycznie prawda (a nie moralizatorstwo) to trzym sie, bo dales rade, a nie wszystkim sie to udaje...

Nie chce mi sie pisac znow o sobie, bo gdzies juz taki watek byl (dajta zync gdzie, bo go nie moge znalezc) o tym co juz w zyciu spróbowalismy...
Ostatnio zmieniony 16 października 2008 przez dobson, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
ksionc pisze:
xxxzzzxxx pisze:
zamierzasz brać ta fluoksetyne terapeutycznie? bo chyba wiesz ze tym się nie naćpasz nie ma sensu brać jednorazowo...
pozatym nie szkoda ci psuć alkoholem kodeinowej fazy? mi by było szkoda zresztą jak mieszałem browara z kodeiną to mi to znacznie osłabiało działanie kody. Poza tym picie do kody która oznacz też przyjecie paracetamolu, jest już dla zdrowa niebezpieczne. Moim zdaniem lepiej się zdecydować albo na alko albo na kodeine.

Jeśli zamierzasz brać fluo to daj znać w antydepresantach jak się spisuje.
Zamierzam brać terapeutycznie.
Dziś był 7-my dzień bez opiatów i postanowiłem sobie w nagrode wziąść troche kody.
Co do działania fluo nie moge jeszcze wiele powiedzieć, bo biore ją dopiero tydzień.
Ale jedno jest pewne, przez fluo (tak samo było z moklobemidem) cierpie na bezssenność.
Mam nadzieje, że ten efekt uboczny po jakimś czasie zniknie i będe mógł normalnie spać.

Kode brałem rano, alko piłem wieczorem jak już koda ze mnie zeszła. Jednorazowe to było użycie opiatu (przynajmniej taką mam nadzieje). Jeżeli fluo da mi jakieś pozytywne efekty to napisze o tym w odpowiednim wątku.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
xxxzzzxxx pisze:
Dziś był 7-my dzień bez opiatów i postanowiłem sobie w nagrode wziąść troche kody.
%-D
:kawa: & :skret: o n l y
  • 1285 / 31 / 0
piękne :D
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: silas »
załozylem ten watek prawie 3 lata temu i widze, ze do niedawna byl uzywany. trzeba bedzie sie zaglebic w nim, moze serio komus pomogłem <?> ;]
Uwaga! Użytkownik silas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 8 / 0
silas pisze:
załozylem ten watek prawie 3 lata temu i widze, ze do niedawna byl uzywany. trzeba bedzie sie zaglebic w nim, moze serio komus pomogłem <?> ;]
niby czym? Chyba tylko mogłeś komuś uświadomić fakt iż 3 lata temu pisał że jara tylko lolki i na tym zaprzestaje a dzisiaj wali tramal dxm mete albo browna i ciągle mało.. %-D
The drugs they say
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
We're all stars now in the dope show..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.