Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2897 / 615 / 10
28 grudnia 2020dwusetanaraz pisze:
Co Wy pierdolita lol ?
Od dawna na forum jest informacja, że bigos nie żyje. Bodajże user o nicku alfa pvp o tym powiadomił. Ktoś inny jeszcze pisał, że bigos dostał zapaści. Jak żyje, to bardzo dobrze. (;
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 2428 / 90 / 0
Dobra udało sie odzyskać stare konto , no to mordeczki dementuje plotke że niby nie żyje hahah , żyje i mam sie bardzo dobrze po prostu z pewnych przyczyn na jakiś czas odstawiłem czy tam bardzo ograniczyłem dragotyki a popłynołem z alkoholem :E
No ale teraz postaram sie po mału wrócić na ketonowom ścieżke autodestrukcji jak kiedys hehe ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 334 / 43 / 0
%-D %-D %-D
Uwaga! Użytkownik turbopascal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1223 / 486 / 0
Cmentarz nam się kurczy %-D
  • 334 / 43 / 0
niczym sam Jezus Chrystus
Uwaga! Użytkownik turbopascal666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
No kurwa mordeczki co ja co ale żadne bjedaketoniki mnie nie zniszczą hah
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 342 / 30 / 0
Ciekawe kto jeszcze żyje z tych co umarli.
  • 2897 / 615 / 10
Podejrzewam jedną osobę.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 2620 / 548 / 0
Ekhm ekhm, warszawski.......

Albo może xantiago chciał zasłynąć na forum jako najszybciej zopiowraczony człowiek znany na h?
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 3901 / 561 / 0
Jak mialbyś nie żyć. W końcu jesteś zmodyfikowanym bigosem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.