4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 742 / 9 / 0
@up Te różne wynalazki typu 3cmc 4cmc itp co są sprzedawane jako mef od wielu lat to są spokojnie 3 razy słabsze niż prawdziwe 4mmc z 2010 roku
  • 9701 / 1913 / 2
@canonkod skąd Ty masz te informacje ? XD
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 742 / 9 / 0
@up może nie sprecyzowałem - nie mówię o darknecie itp, mówię o najrożniejszych sortach ogarnianych przez róznych ludzi po 2011 (bo jeszcze do połowy 2011 trafiałem na to co działało jak należy i było 4mmc). Od paru lat nawet jak ktoś coś ma to nie próbuję, bo szkoda się zawieźć po raz xx, a już o zjebie nie wspominając, która jest nieporownywalnie większa przy słabszym działaniu.

Z drugiej strony może to starość XD chuj wie, w laboratorium nie testowałem tych różnych tematów, więc łapy sobie upierdolić nie dam za to.
  • 9701 / 1913 / 2
Pisz zrozumiale, bo teraz rocka już nie wiem o co Ci chodzi. Wg papierów ze wszystkich stron świata to wszelakie 4-ki 4cmc, 4bmc itp są podobnej mocy tak jak wszystkie 3 są podobne do siebie.
Różnica jest jeszcze taka, że 3-ki działają słabiej ale dłużej.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.