4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 742 / 9 / 0
@up Te różne wynalazki typu 3cmc 4cmc itp co są sprzedawane jako mef od wielu lat to są spokojnie 3 razy słabsze niż prawdziwe 4mmc z 2010 roku
  • 9604 / 1893 / 2
@canonkod skąd Ty masz te informacje ? XD
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 742 / 9 / 0
@up może nie sprecyzowałem - nie mówię o darknecie itp, mówię o najrożniejszych sortach ogarnianych przez róznych ludzi po 2011 (bo jeszcze do połowy 2011 trafiałem na to co działało jak należy i było 4mmc). Od paru lat nawet jak ktoś coś ma to nie próbuję, bo szkoda się zawieźć po raz xx, a już o zjebie nie wspominając, która jest nieporownywalnie większa przy słabszym działaniu.

Z drugiej strony może to starość XD chuj wie, w laboratorium nie testowałem tych różnych tematów, więc łapy sobie upierdolić nie dam za to.
  • 9604 / 1893 / 2
Pisz zrozumiale, bo teraz rocka już nie wiem o co Ci chodzi. Wg papierów ze wszystkich stron świata to wszelakie 4-ki 4cmc, 4bmc itp są podobnej mocy tak jak wszystkie 3 są podobne do siebie.
Różnica jest jeszcze taka, że 3-ki działają słabiej ale dłużej.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.