a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
Jest bardzo słabym anabolikiem to typowy androgen
Z ubobkow to negatywny wpływ na prostatę i na lipidy
09 lutego 2021Anabolik pisze: To takie DHT w tabletce nie blokuje produkcji własnego testosteronu na nawet zwiększa poziom wolnego teścia we krwi obniża poziom estrogenow
U mnie master poprawia samopoczucie, ale jest to raczej kosmetyczna zmiana. Najlepiej się czuje jak lecę tesc+meta i dbam o duży poziom witaminy D, wtedy euforia towarzyszy mi przez większość część dnia :) jak zaczynam kombinować z boldenonem i masterem to samopoczucie potrafi boleśnie spaść, szczególnie jak ubije niechcący estro
U mnie idzie super, obwody do góry, ciezar na sztandze leci do góry, widać że rosną mięśnie a nie woda i tłuszcz, nawet na mega niskim estro łapa wydaje się być dojebana - więc to nie woda. Jest dobrze :)
samopoczucie u mnie to głównie witamina D - kilka łyżek tranu dziennie i czuje się świetnie. Warto o tym pamiętać
17 lutego 2021mietowy3 pisze: @Marcins96 wrzuć fotkę bez twarzy
09 lutego 2021Anabolik pisze: To takie DHT w tabletce nie blokuje produkcji własnego testosteronu na nawet zwiększa poziom wolnego teścia we krwi obniża poziom estrogenow
Jak myślisz jak już piąty tydzień lecę metę to dobrze by było teraz na pięć tygodni wrzucić Anapolon, czy metę dalej?
Bo miało być 1-10 meta, ale się zastanawiam czy nie lepiej
1-5 meta
1-5 anapolon
Czy za bardzo nie są wystrzelone
17 lutego 2021MDPHP pisze: Oczywiście że lepiej by było jakbyś zamienił po 5 tyg mete na antka, ale wątroba Twoja na pizde oberwie. Bierzesz same orale? bez testosteronu?
Co do wątroby biorę 20 tabletek hepatilu dziennie, nie chce mi się ogarniać hepa-merzu. Także wytrzymam te parę tygodni orali jeszcze
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.