again and again
ziper09 pisze: witam serdecznie ide jutro do lekarza, zasugeruje zeby mi przepisal wlasnie sertraline. nie bede wnikal w szczegoly jakie mam problemy itd bo to wlasciwie jest zbedne. po prostu jestem pewien ze chce ten lek
a nie jemu (lekarzowi) wnikac w szczegoly HAHAHA coraz smieszniej na forum
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
warmshade pisze: HA HA HA uwazasz ze lekarz wypisze Ci lek bo ty powiesz
a nie jemu (lekarzowi) wnikac w szczegoly HAHAHA coraz smieszniej na forum
a na pytanie dlaczego odpowiadasz - nic Ci do tego panie doktorze
a on z usmiechem a no oczywiscie przepraszam ze pytalem
prosze recepta ;D
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
entranced pisze: Jedyne pytanie, ktore czasem zadaje to 50 czy 100 ?
Jeśli zna Twoją przeszłość i wie co i jak to ok.
Dobrze, że już po tamte substancje nie przychodzisz tylko po sertrę. :-)
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"
Noel Gallagher
Jak ktoś taki kozak to niech wali Moklobemid 300mg rano i 150mg popołudniu to poprawi mu sie po tygodniu a nie po trzech ;-)
nutella-cole pisze: Sorki, nico offtop, ale z leków SSRI poznałem wielu lekarzy i uwierzcie, że najlepszym jest PAROKSETYNA (żadne Prozaki i Asentry).
Tylko że początki są naprawdę odlotowe...
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"
Noel Gallagher
ptakowaa pisze: Tylko że początki są naprawdę odlotowe...
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.