Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 768 / 105 / 0
Mi się ruchać nie chce. Ale do spania trazadon słabo na mnie działa działa
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 106 / 32 / 0
@ListyDoMDMA o, to ciekawe. Orientujesz się jakie na przykład ?
@Palkrolik na mnie samo, trittico na sen w miarę działa, w dawkach 100mg+, ale zdarzało się i tak wtedy nie wyspać i wtedy stan następnego dnia jest gorszy niż samo niewyspanie bez trazodonu :)
Natomiast połączenie escitalopram 20mg + trazodon 100mg+, przynajmniej w moim przypadku to w 99% przypadków złote combo na sen i udany następny dzień :)
  • 369 / 110 / 0
https://journals.viamedica.pl/psychiatr ... 9094/23859
"Może być skuteczny w farmakoterapii zaburzeń erekcji o podłożu psychogennym i związanymi z leczeniem lekami z grupy SSRI"
"Life pain always sexy"
  • 760 / 116 / 0
na ulotce piszą nawet o bolesnej erekcji jako skutku ubocznym, ja tam nigdy nie miałem..

wrócił wogle neuraxpharm do aptek? obecnie łykam trittico po 2/3 tabletki i śpię zajebiście, nawet po wyjściu do kibelka o 3 rano zwyczajnie szybuję do łóżka i śpię dalej, a rano nie ma jakiejś zamuły, a zatem moge stwierdzić, że w sumie to jeden chuj
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 1622 / 258 / 0
@mj2086 u mnie dalej nie ma trazodonu zwykłego, tez biorę teraz Trittico ale faktycznie to z grubsza jeden chuj. Ale kiedy wypiję więcej alkoholu to po Trittico rano jestem trupem, a po zwykłym trazodonie umiałem normalnie wstać.
  • 760 / 116 / 0
no trazo to był taki jeb w łeb, trittico musze pamiętać o 21 żeby łyknąć, a tamtego to o 22 na luzie 1/2h i zgon

więc pewnie róznica jest ale da się do niej dostosować
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 47 / 3 / 0
W czasie brania triticco wieczorem można przyjmować różaniec górski rano?
  • 116 / 10 / 0
Orientuje się ktoś czy jednorazowe wzięcie Trittico zadziała nasennie? Nigdy nie brałem żadnych depresantow, ale na zwały po stimach przydało by się coś o nasennym profilu działania a tak się składa, że mam to w apteczce.
%-D
  • 1622 / 258 / 0
Ta, trazodon działa nasennie od razu i powinien być skuteczny na zejście po stimach.
  • 140 / 11 / 0
Zamierzam brać trazodon na sen 50mg, brałem kiedyś doraźnie i zastanawiam się czy przy dłuższym regularnym braniu jeśli chciałbym odstawić to mogą wystąpić odstawienne czy to łagodny lek do odstawienia?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.