Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
11 marca 2022YamiFugi pisze: Powiedzcie mi prosze jak klepie tramiec, jem go już z tydzień w dawkach rzędu 400mg (tolerka na kode 240) i ni chuj nie czuje opioidowego ciepłeka. Ktoś ma podobnie? Co mam robić bo normalnie czuje że po prostu marnuje te tabletki![]()
![]()
Jak już jecie tramadol to najlepiej czysty albo retard.
I co, znalazłeś coś dla siebie w tym syfie? :) Coś od ostatniego czasu się zmieniło w odczuciach? Któreś się spodobało?
Po paru latach znowu się wpierdolilem w trampka, ale chuj z tym, czego słuchacie podczas chwil tej trutki? Mixy ambientu zaczynają być już przytłaczające.
Farmaceutka mówiła że objawy ustępują po 30 h. Ale jak się ma jakieś lęki, słaba psychikę, to może być dłużej.
W tym momencie jak pisze to najlepiej zapadłym się pod ziemie.
Nie mam żadnych leków na zespół po odstawieniu.
Dajcie znać. Kiedy będzie jakaś poprawa, przecież ten tramal nie może być cały czas w organizmie.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.