Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
WaWe pisze: Otóż na forum utarło się że, zbyt niskie dawki G (poniżej 1ml) "podbijają" glutaminian i GABA go "nie zasłania" w stopniu takim, by dawki te były rozsądne w szczególności w przypadku odstawiania, na którego jestem etapie...
Jezeli wziecie malej dawki gbl podczas odstawki podnosi poziom glutaminianu, to brak jakiekolwiek dawki g wypierdala jego poziom w kosmos :)
Ja bym w ten sposob to interpretowal, zreszta ma to potwierdzenie w moich doświadczeniach.
WaWe pisze: Otóż na forum utarło się że, zbyt niskie dawki G (poniżej 1ml) "podbijają" glutaminian i GABA go "nie zasłania" w stopniu takim, by dawki te były rozsądne w szczególności w przypadku odstawiania, na którego jestem etapie...
Jezeli wziecie malej dawki gbl podczas odstawki podnosi poziom glutaminianu, to brak jakiekolwiek dawki g wypierdala jego poziom w kosmos :)
Ja bym w ten sposob to interpretowal, zreszta ma to potwierdzenie w moich doświadczeniach.
To było przed przyjściem butelki 100ml którą właśnie kończę.
Nie da się, to jest dla mnie idealny środek. Mój święty graal.
Jakość mojego życia wzrosła o 100%, odnowiłem kontakty znajomości, poznałem dwie dziewczyny, cieszy mnie wszystko, wszystkie sprawy ogarniam, chce mi się robić wszystko. Zrobiłem przez tydzień co normalnie robiłbym przez miesiąc.
Już wiem, że mimo, że znam się ok. 3tyg. z GBL to już ciężko się od niego uzależniłem psychicznie
Praktycznie dolewam cały dzień, znalazłem idealną dawkę dla siebie 1,7ml.
Rodzina zadowolona, kurator zadowolony mówi, że w końcu wyglądam jakbym przestał ćpać
Przez weekend skończy mi się GBL i pewnie dopiero we wtorek bedę miał i już mnie przeraża ta myśl.
To jest idealna substancja na codzień, bez zejścia.
Wprawdzie parę razy usnąłem (ale przy kompie, bez przypałów), ale to może dlatego że dojadam Flubromazepam i pije hektolitry kawy.
Grippin pisze:To jest idealna substancja na codzień, bez zejścia.
Wprawdzie parę razy usnąłem (ale przy kompie, bez przypałów), ale to może dlatego że dojadam flubromazepam i pije hektolitry kawy.
Potem, ciąg, odstawka, ciąg i takie marne koło... to tak jak alkocholik, marne Twoje dalsze życie gdy nie będziesz pod wpływem. Alkocholik jest alkocholikiem do końca życia.
Wiem coś o tym bo sam jestem psychicznie uzależniony od GBL, przejabane
Na przyszłość pamiętaj: nie podejmuj się odstawki całkowicie samodzielnie, wiele osób przez to bardziej cierpiało niżeli mogło słuchając się "starszych"...
Przewertuj kiedyś tam wątek "Odstawianie" <--- skarbnica wiedzy.
No i ogólnie trzymam kciuki --> "have fun"
Ja póki co jestem nią zauroczony. Jakość życia podskoczyła o 100%, ale to moje subiektywne odczucie.
A alko nie lubię, więc to chyba dobrze?
2 ml co 2 godziny to dla mnie jest max. wychodzi więc 24 ml na dobę.
Nie wiem czy tez tak mieliscie, ale pierwsze butelki (w sumie z poltorej roku), zwykle 0,5l, czasem litr nie czulem wcale odstawienia, no moze sie pocilem w nocy. Nie robilem zadnego schodzenia z dawek, ani suplementacji i zdziwiony bylem o jakiej odstawce ludzie pisza. Praktycznie dopiero jak szlo ok 20ml dziennie to mialem hujnie na odstawce.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.