Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 400 / 4 / 0
kurwa dostalem sampla alfy , dziala zajebiscie . tylko mam po niej straszny problem z oddawaniem moczu tj
chce sie szczac , ale poleci kilka kropel i koniec . po 5 min to samo. mial ktos takie cos ? %-D da sie cos z tym zrobic ? :rolleyes: dodam ze to napewno wina alfy %-D %-D
kazik333@tutanota.com
  • 16 / / 0
Czy jest możliwa aby alfa działa w dłuuugo? Bo niewiem nic już nic mnie nie cieszyło ani legal ani nie legal a tu od niechcenia bez większy nadziej ogarnołem apvp i ja pierdole SZOK. W ciągu ze 2-3 miechy wszystkiego (znaczy rzeczy w ten deseń) JEBNIĘCIE jak bym pierwszy sniffował. Albo se wkręciłem albo wszelkie Amfy, penty to gówienko przy tym. Ach jak żałuje że w czasach MDPV tylko ścierwo i ignorancko naśmiewałem sie z tych tych dopalaczy. [cut] Co do alfy to sece w porównaniu do penty na przykład ma wiele mniej przesrane. No ale czemu drugą noc nie spie no fakt torche zeszło ale brak snu to mi przeszło kiedyś już a tu prosze zajebioza.

Do rozmowy na temat źródeł substancji służy dział sprzedawcy - dejvis
  • 906 / 36 / 0
Ja miałem też z tym problem, podobnie jak z innymi ketonami, po MXE też tak było. Musiałem stać przy kiblu 5 minut żeby wszystko wyleciało. Jakoś tam pewnie wpływa na pęcherz niestety. Nie znalazłem na to sposobu.
297 dni czystości (05.01)
  • 610 / 133 / 0
też tak mam, 10 minut żeby wycisnąć cokolwiek, a latać mi się chce co 20... Dwa razy w życiu jadłem alfe , nie wiem jak dałem się namówić na 2. ... 12 godzin bez snu po 20 mg w ciągu nocy...nigdy więcej, nie warto
  • 284 / 4 / 0
Małe info po przygodzie. Po jakiś 150 max. 200 mg. przerobionej w parę h. Następnego dnia typowy zjazd i uczucie mdlenia i, to ważne, kłucie w sercu. 3 dzień serce kłuje dalej ale mniej. Drobna kreseczka z 25mg i się zaczął coraz większy ból i czucie zapadania w klacie. Ciśnienie w normie i puls również, przy górnej granicy, ale spokojnie. Poszły 2 captoprile i relanium, bo osobnik zaczął wpadać w coraz większą panikę. W przeciągu 2h pomimo podawania tabsów a wcześniej kurkumy i witaminy nic się nie zmieniało. Osoba traciła przytomność. Z racji, że nie mam dużego doświadczenia w alfie a sytuacja na prawdę wyglądała źle zadzwoniłem po karetkę. Co ciekawe dyspozytorka spytała o jakby skurcz czy impuls w kierunku lewej ręki. Dokładnie to czuł osobnik. Wezwane pogotowie potwierdziło książkowe ciśnienie, puls oraz saturacje. EKG oczywiście oszalało, ale osobnikowi zaczęło przechodzić, coraz mniej bolało a przede wszystkim czuł, że nic mu się nie stanie i się uspokoił. Po ok. 1h był w stanie normalnie funkcjonować. Skoro wszystko było w normie, a EKG było na pewno zaburzone też strachem, to wydaję mi się, że było to spowodowane nerwobólami w dużej mierze i przede wszystkim należy nie panikować, bo jak po przykładzie powyżej powoduje to samo-nakręcanie się i coraz gorszy stan a dla i tak już obciążonego serducha to niedobrze. Osoba z wysoką tolerką na beta-ketony. Pierwszy raz z alfa i ostatni jak mówi. Pogotowie nie podało żadnych leków, pomimo przyznania się do drugów i gdy EKG już było w miarę ok pojechali.
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 823 / 11 / 1
Miałem to samo. Wrzuciłem ze 150mg w godzinkę i już 3 dzień dochodzę do siebie. Serce daje o sobie cały czas znać.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 1817 / 107 / 0
co wy macie za jazde z tym sercem,kurwa serce jest po to zeby być,a jak po stimach bije szybciej to tez normalne rzecz.wpierdalacie sobie jakies krzywe jazdy ze wam serce bije,normalnie smiac mi sie chce,i to jest w co drugim poscie,tylko serce mi bije i serce mi bije,ni tez bije i co z tego,do jasnej cholery serce jest po to zeby bic,a wy sobie wkrecacie jekies chore jazdy,rysujecie sie i wpadacie w bledne kolo,tym bardziej ze jestescie na bani i latwo popadacie w jakąś poroniona autosugestie z tym sercem.smieszne.
  • 823 / 11 / 1
Nie zwykłe bicie. Tylko kucie w klatce przy szybkim biciu serca to już nie zabawa. Było kilka przypadków typu "karetka-szpital". To nie jest normalne. Przy innych stimach to jest może 50% tego co przy alfie w dawkach rzędu 150-200mg (przedawkowanie) i nie jest to bezpieczne, zwłaszcza jak serducho już 3 dzień po zażyciu potrafi zakuć a jeszcze przy jakiejś aktywności fizycznej to masakra.
Spoiler:
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 561 / 39 / 0
Przecież wiadomo ze wszystko co wpływa na układ katecholamin (szczególnie adrenalina/noradrenalina) jedzie ostro po sercu :wall:
jest kardiotoksyczne wiec warto przed/w trakcie/po spożyć asaparaginian extra (potas/magnez) i w jakimś stopniu pomoc sercu ;-)
Jeśli ktoś ma lęki/nerwice/fobie to warto podbić działanie a zarazem uspokoić się GBL/GHB :cool:
Pozdroo
  • 348 / 9 / 0
Milo też komponuje się z małymi dawkami benzo. Na tyle małymi, żeby nie psuły działania alfy.
Żyję szybko bo mi wolno.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.