Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 3245 / 622 / 0
nie chodziło o odpady, świeża naturka to była......
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12716 / 2460 / 0
Wiem, że można to zjeść, ale na samą myśl o przechowywaniu tego aż mnie mdli - zdecydowanie nie dla mnie. Może gdybym dalej biegał po trójkę do "Seby", to miałbym inne podejście, ale od kiedy mierzę zioło na słoiki, mogę sobie pozwolić na taką "stratę" i zwyczajnie wyrzucić odpadki.
Z drugiej strony żałuję, że resztki po trymowaniu z krzaków poszły na zielonego smoka, którego w ogóle nie tknąłem (chyba ze strachu). To były same oszronione listki cukrowe, które robiłyby niemal tak dobrze, jak kwiatki. Do waporyzowania znakomite.
  • 115 / 12 / 0
Ja dzisiaj robie ciastko z resztek z Lemon haze. Kolega podarował mi na trening Dyna Vap M2019. 3 razy podgrzewałem tylko nabicie więc ciastko mnie pewnie milo sponiewiera :liść: %-D
  • 665 / 173 / 0
Jedno ciastko? Jak robić to całą blachę. Dobrze jak człowiek umie się cieszyć z małych rzeczy.
  • 115 / 12 / 0
Ciastko moze źle to nazwałem. Moze bardziej deser. Rozpuszcza czekolade gorzką z maslem, dorzuczasz co chcesz+resztki z wapo i jest całkiem fajnie
  • 389 / 28 / 0
Ja sobie nie wyobrażam jak takie ciastko mogło by zadziałać jeśli ja (i nie tylko ja) po prostu nie lubie stanu po paleniu konopii.
Ogólnie to myśle że bym dostał schizofrenii od tego jarania. %-D I mówie to całkiem serio.
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 174 / 27 / 0
Kochani, potrzebuję bardzo szybkiej pomocy, mój niedołężny przyjaciel zapakował wodorosty w kawę, bojąc się przypału, woreczek strunowy jakimś cudem otworzył się w środku słoika i całe 7g mam wysadzone kawą, pomóżcie proszę bo za godzinkę przychodzi moja znajoma (niezła d00pa) po połowę i nie chcę wyjść na laika. :alergia:
https://pasteboard.co/JK6ps68.jpg
  • 809 / 142 / 0
Troche małe te 7g, z wagi brałeś? Ja bym to suszarką do włosów wydmuchał tę kawę albo na sitko i potrząsać żeby kawa tylko wypadła.
  • 174 / 27 / 0
No małe, dziwna sprawa xD potrząsanie, dmuchanie nic nie da, chyba po prostu zrobię eksratcję zioła z kawy, to pasuje na nowy wątek kurde
  • 389 / 28 / 0
Wydaje mi się że jak przez jakąś szmatkę/czystą skarpetke %-D to zawiniesz i włączysz odkurzacz ale nie może tego wciągnąc do środka to nie powinno być tej kawy wcale.
Po za tym słabo ten materiał wygląda...
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.