Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
A ja mam takie pytanie - czy orientujecie się może jakie dane wyświetlają się farmaceucie po zeskanowaniu kodu świadczeniodawcy?
Innymi słowy - w wypadku prywatnej praktyki lekarskiej czy jeśli ktoś zmieniłby nr telefonu do lekarza znajdujący się na recepcie, to czy sprawa może się wydać przy skanowaniu recki?
Proszę bez teoretyzowania i moralizowania, jakie to ryzykowne teraz fałszować bibuły
I crave you more and more
Czy moge klony wypisac na recke od weterynarza i ile pak na jednej
I to samo pytanie apropo xanuxu 2 mg
@wshr15 - clon na recepcie od weterynarza jest tak przypałowy, że lepiej sobie daj spokój.
Masz know how? Poratuj kolegę :)
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.