4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1978 / 227 / 0
kacyk pisze:
[...] kilkudniowy mini-detoksiczek wystarcza;-)
Bez wątpienia :)

A przy niezbyt aktywnym trybie życia, przy przecietnej diecie i dużej ilosci plynów to 4 dni wystarczą na oczyszczenie organizmu po 1 paczce? Boje sie sprawdzić, po 2 dniach na pewno etkat wychodzi, nic niezwyklego w końcu, ale jak to jest przy 4 dniach? Boje się sam sprawdzić, mam zbyt wiele do stracenia. Poza tym gdyby nie perspektywa testów to mozliwe, że juz nie jeden ciąg mialbym na koncie, na zdrowie mi wychodzi ten program meta :)
  • 992 / 17 / 0
Marcusbiznes, te reakcje da się przeprowadzić w każdej temperaturze niemalże, tylko wydajność inna. Na ciepło można w 15 min zrobić kota, jednak jebie migdałami strasznie, jednak działa. Moim zdaniem słabiej. Cirrus jest ciężki w ekstrachowaniu, tabsy pełne jakiegoś wosku, bodajże trzeba użyć innych rozpuszczalników niż woda. A czy woda z kranu, czy destylowana to jest żadna różnica. Chloru jest tam tak mało, że nic a nic to nie szkodzi. Przegotować i już. Jak kiedyś się skusiłem na reakcje z Cirrusa, to własnie poległem, bo wyszło bagno nie do odfiltrowania. Bez jakichś fikuśnych rozpuszczalników nie podchodzić, chyba w faq jest opisane czym można to zrobić.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 1899 / 429 / 4
mi chodzi o jak najmocniejszego kota... nie takiego na "odwal się" byle klepło cos tam... bo i sama pseudo klepnie a przecież nie o to chodzi.

temu tak wazna role przywiązuje do odczynników i środowiska temu wspomniałem o wodzie destylowanej...

tutaj woda destylowana - tam parę stopni mniej lub więcej i mamy już kilka procent zupki do góry...

dziś śniło mi się, że dodałem "3x więcej wody niż zwykle" i co się dzieje - reakcja trwa już prawie 8 godzin i cały czas się wytraca i wytraca "syfek"

dziwi mnie trochę pewien fakt - bo po jakimś czasie zupka wraca spowrotem do p-efki... ale zanim wróci musi wpierw stać się kotem dobrze rozumuję? i od tego czasu liczymy "magiczne godziny" do powrotu do produktów początkowych...?

bo jeżeli cały czas sie wytracają syfki i zupka jest cały czas mętna od tego i nie ma słomkowego koloru tylko ciemnożółty znaczy , że to jeszcze nie to a wiem jak ładnie pachnie we snie gotowy produkt ciekawe jak to kopnie "gdy dojdzie do końca" o ile dojdzie i czy będzie mocniejsze bo się "lepiej wytrąca" czy będzie słabsze z uwagi na rozcieńczenie i długość reakcji - dawka ta sama [ 5x cirrus ]
DXM
  • 1521 / 73 / 0
Cirrus tylko izopropanolem ekstrahujemy, tak to jest gdy bierze się za robotę bez jakichkolwiek podstaw teoretycznych.
tekst powyżej =/= prawda
  • 1450 / 19 / 0
^Tak, ja dawałem 20ml na paczkę i było ok. Można zapewne i mniej, ale mnie łatwiej filtorwało się przy takiej objętości.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1521 / 73 / 0
Można też więcej, tylko więcej IPA=więcej odparowywania.
tekst powyżej =/= prawda
  • 1899 / 429 / 4
Satif pisze:
Cirrus tylko izopropanolem ekstrahujemy, tak to jest gdy bierze się za robotę bez jakichkolwiek podstaw teoretycznych.
a czy jak cos mowilem o extrakcji pseudo z cirrusa?
swoja droga przyda sie zarowno izopropanol jak i sama woda... najlepiej obie metody a dlaczego?
bardzo ładnie wyjaśnił to innyodinnych w swojej "reakcji"
http://talk.hyperreal.info/synteza-metk ... 13383.html

ja się zastanawiam co ten nadmiar wody daje... poza łatwiejszym mieszaniem się substancji... i dłuuugim czasem reakcji czy są jakieś straty? czy może coś o czym nie wiem...
DXM
  • 108 / 1 / 0
mi chodzi o jak najmocniejszego kota... nie takiego na "odwal się" byle klepło cos tam... bo i sama pseudo klepnie a przecież nie o to chodzi
Najmocniejszy kot to przede wszystkim podany i.v. jednak działa krótko. Mocniejszy kot wychodzi gdy extrahujemy pefke spirytusem/IPA.

Extrahujemy acatar 3x IPA, odparowujemy to w garnku z gotujaca sie woda (lub w mikrofalówce nastawiamy na słabą moc i co 15 sekund otwieramy żeby przewietrzyc - jednak to niebezpieczna metoda grozi wybuchem) i zostaja krysztalki pseudo, zalejcie to woda(10ml) i przefiltrujcie jeszcze raz przez delikatny filtr, dodajcie 1.5ml octu do roztworu pseudo, rozpusccie 300mh manganu w 5ml wrzatku, schlodzcie oba roztwory (temp 0-2 C), polaczcie i trzymajcie mizxture w temp. pokojowej,(czas trwania ok. 30 min dla 15ml roztworu, jeśli bedzie więcej czas reakcji nieco się wydłuża) jak juz bedzie widac ze mangan oddzielil sie od roztworu, to filtracja - z tego przepisu roztwór zawsze wychodzi klarowny !!!! ZAWSZE !!!!!
jest to przepis użytkownika p4g4y0zzz(X) nieco edytowany przezemnie.
ja się zastanawiam co ten nadmiar wody daje... poza łatwiejszym mieszaniem się substancji... i dłuuugim czasem reakcji czy są jakieś straty? czy może coś o czym nie wiem...
Przy podaniu doustnym roztwór lepiej się wchłonie i troche dłużej bedzie działał. Im więcej wody tym lepiej sie filtruje, no ale bez przesady max to 35ml.
  • 1521 / 73 / 0
@Marcusbiznes mój post był do Greentoo, który to pisał że błoto mu z Cirrusa wyszło. Oczywiście że woda jest też potrzebna do cirrusa, w alkoholu reakcji nie przeprowadzimy, podobno KMnO4 sprowadza go do acetonu.
tekst powyżej =/= prawda
  • 1450 / 19 / 0
Whitleplz,

powiedz mi tylko po co chcesz aż 3 razy filtrować 1-2 paczki Acatar'u?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.