Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 274 / 12 / 0
Proszę o farmalogiczne wytłumaczenie dlaczego dorzutki nic nie dają
  • 658 / 53 / 0
Ale 4fmph działa dorzucane. Przynajmniej na mnie.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 427 / 43 / 0
Oczywiście, że działa.
Do dyskusji na temat źródeł służy dział sprzedawcy +, wycięto część niezgodną z regulaminem. whitealex
  • 441 / 21 / 0
Czy też macie taki rozsadzający łep ból głowy kilka godzinek po zażyciu ? Na początku jest fajnie, łatwo się wkręcić w to co się robi ale potem głowa mi pęka dziwne rzeczy robi mi to z serduszkiem także sobie dam z tym spokój.
Po prostu egzystuje w tym matrixie
  • 848 / 286 / 0
Zjedz łyżeczkę pieprzu kajeńskiego i napij się lekko osolonej wody. Później coś zjedz.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 427 / 43 / 0
Jeżeli chodzi o ból głowy to u mnie wręcz przeciwnie! Od jakiegoś czasu w ogóle mnie głowa nie boli, co kiedyś się dość często zdarzało. Jednak zbyt krótki okres stosuję, aby jednoznacznie stwierdzić, że to zasługa 4f-MPH. Natomiast serduszko to norma: jak trzymam się odpowiedniego dawkowania i stosują normalną dietę to wszystko jest w porządku. Problem pojawia się kiedy przedobrze i zaniecham snu.
Według mnie ta substancja to coś wspaniałego, ale równocześnie groźnego - jeżeli tylko będzie się odpowiednio nią posługiwało to można działać na naprawdę niesamowitych obrotach.

Ja natomiast zalecam: "Na bóle duszy i ciała czosnek najlepiej działa". Mleko, miód i czosnek - wypicie wywaru zawsze stawia mnie na nogi.
  • 1073 / 124 / 3
Narazie biorę bardziej rekreacyjnie niż w celach naukowych tj. do siedzenia przy kompie dawki rozmaite (niestety na ten nożyk ok 5 mg 10 mg najwięcej raz na spróbę 30 mg nie było jakiejś rozpierduchy ogólnie). Z racji że nie mieszkam sam i nie moge w środku w nocy sobie pichcić w kuchni to się zasilam sokiem pomidorowymm, burakowym i wielowarzywny+ w trakcie "sesji" min 2 litry Cechini Muszyna (tej z magnezem). Suplementuję się vigantolettem (nawet nie chodzi o testowanie 4f po prostu od jakiegoś czasu nie jem mięsa to muszę) Asparamem (podróbka Asparginianu więcej magnezu i potastu i tylko 2 zł z groszami :yay: oraz 30 mg winopocetyny dziennie. Dorzutki działają i niestety mam do nich ciągoty. Łatwo zbić fazę etizolamem albo nawet 10 mg melatoniny dobrze też zbija Perazin. Z nikotyną łącze ale początek zabawy mojej z 4f zaczął się od przerzucenia z papierosów na e-papierosy (mniej rozpraszania, wychodzenia itp.) optymalnym pomysłem jest zakup tabexu ale narazie się wyżyłowałem

Poza spidzikiem i motywacją są dla mnie 2 poważne plusy. Działa na mnie ciut antydepresyjnie (lepiej niż rok na Sertalinie i Wenaflaksynie) poprawia nastrój. Pod koniec tygodnia planuje testy w 100% w kwestii nauki i pisania (choć już coś nie coś próbowałem i efekty są niezłe).

Edit:
I jeszcze to cierpię na lęki i na napady paniki i nawet leczę się od tego. Wszystkie stimy jak Mati, Furanie, Hexen (może poza Afą-PVP) te problemy nasilały że tak że przyjemności z fazy były znikome. W przypadku 4f-MPH nie ma żadnych problemów tego typu.

W związku z rozwojem badań nasunęły mi się 2 pytania:
1. Co ile i na ile są wskazane przerwy w używaniu?
2. Jakiś dzień temu dostałem wysypki może być to wpływ 4f?

Pzdr userki i userów
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2017 przez Wincent, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 401 / 20 / 0
Ej ktoś wie co się dzieje z 4F-MPH? Patrze po ofertach vendorów z PL którzy mieli ten fenidat i kazdy albo brak albo wycofany ze sprzedazy. O co chodzi? Banują?
Długo się nie lubiłem z tą substancją ale co jak co substancja potrafi WYPIERDOLIĆ a koncentracja po tym nieziemska. Więc co, znowu nam te kurwy bezduszne chcą zabrać dobrą substancje która zwieksza nasze możliwosci przerobowe ku chwale Wielkiej Polsce? :)
  • 1073 / 124 / 3
Powiem Ci że mnie zaniepokoiłeś wszedłem właśnie na strony 2 vendorów i faktycznie nie ma. No nie mówcie kurwa że przerobię 1 gram tej super sprawy i już nie będzie można :motz:

Re znalazłem w jednym ze sklepów ale niestety w tym który w testach czystości sortu dostał baty.
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2017 przez Wincent, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 594 / 34 / 0
[mention]Wincent[/mention]
Jaka wysypka i gdzie ? ... Uprzedzając pytanie, mi nic nie wyskoczyło, a od połowy maja przerobiłem 1g z kosmosu i 1g z bez-piecznych. Do tego jeszcze izopropylo i od czasu do czasu efylon...

[mention]essen[/mention]
Bardzo dobre pytanie, sam się cieszę przez łzy, że na dniach zamówiłem 1g, oby nie z ostatniego źródła :'(
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.