Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2780 / 39 / 0
Jeśli napisałeś tego posta w lipcu i to był twój jedyny i ostatni post, to chyba nie muszę odpowiadać, bo pewnie się po prostu przekręciłeś :), JEDNAKŻE:

Zszedłem z 15mg escitalopramu i jestem już na samych 5mg. Tak jak od tej dawki startowałem i dawała najlepsze efekty (w ogólnym rozrachunku zbyt słabe, ale z gówna bata nie ukręcisz), tak teraz z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że tylko taka dawka u mnie wchodzi w grę, bo o dziwo im wyżej tym gorzej.

Mało tego. Po tygodniu na 5mg dołączyłem wenlafaksynę, z którą miałem startować, gdy już zejdę z tamtego, ale że zostało mi dobre półtora opakowania 10mg, to było mi przykro zostawiać te tabletki na pastwę losu, więc koniec końców dalej lądują w mojej paszczy.

wenlafaksyna na razie delikatnie, bo od 37,5mg i może za miesiąc 75mg, ale mam potężną rozkminę czy nie przyznać się psychiatrze, że dalej ładuje oba, bo efekty są dosyć spektakularne już od pierwszych dni, tylko nie wiem czego to teraz zasługa. Jak wejdę na 75, przy przyzwoleniu na escitalopram w piątkach, to chyba byłby totalny jackpot.

Trochę przeszkadza ciągłe zimno, gdy na esci stałe było mi za ciepło i wszystko w ogóle stało się takie czyste, klarowne, kryształowe, zimne wręcz. Przypomina to trochę wygląd świata na zjazdach z DXM w ciągach, ale bez tego rozjebu w bani.

Zajebiście, czuję się jak w domu. Jakby w końcu spasowały się odpowiednie trybiki.
  • 1 / / 0
Siemka. Może ktoś się wypowiedzieć na temat pregabaliny i duloksetyny?Mam przepisane przez lekarza na bóle neuropatyczne. Prega+duloksetyna co to za połączenie? Jakie skutki uboczne? Czy którymś da się od czasu do czasu porobić?

przeniesiono do odpowiedniego tematu - ladyinnaightmares
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.