Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
10 marca 2021FajnieJest pisze: Uwierz mi ze przewinelo mi sie przez lapy kilka sortow K. Mialem esketamine zarowno w krysztalach jak ketony, jak i iglach jak i pudrze.
Ten obecny procho-puder jest po prostu dziwny.
10 marca 2021DelicSajko pisze: @Ksenon
Nie ma znaczenia w jakiej formie jest ketamina. Izomer -R nie lata po ulicach, a i na marketach nie do dostania. Wybór jest między -S i racematem.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Podziel się posiłkiem, chamie
Dodam, że wielu rzeczy już na tych lekach próbowałam (zażywam jeszcze ssri) i poza osłabieniem działania psychodelików, żadne opio, stymulanty i inne nie wyrządziły mi krzywdy.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.