Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Do fety mnie ciągnie mentalnie, uczucie bycia lekkim i zdolnym do wszystkiego, pewnie z tego rodzi się uzależnienie
eliot pisze:Pewnie dlatego ze masz tynk ze ściany a nie dobra amfę ;)
Ale kiedyś zamowilem władka z tora i zupełnie inna, lepsza jakość niż ta osiedlówka. 100mg miało taką moc jak tu pół grama hehe
C.R.E.A.M.
A inne dragi poza THC rzadko stosuje benzo do stimow tez nigdy bo jaram i tak. Wiem ze jestem teraz na zwale i próbuje to przejarac, jestem blisko, ale rozkminilem ze ja to cpam rzadko potem jebne po miesiącu i 3 tyg znowu, potem miesiąc i 2 tyg i tak dalej... I to mnie opęta znów aż dojdę do tygodnia
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.