Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 392 / 95 / 2
Tak, baklo odpala emocje na poziomie układu limbicznego, totalne zezwierzęcenie.
!מרנא תא
  • 867 / 253 / 0
Wyłączenie telefonu i wszystkich komunikatorów na innych urządzeniach po spożyciu też jest wybornym pomysłem.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 392 / 95 / 2
Naćpany człowiek wydobędzie, wyjmie te urządzenia i włączy. Musiałyby zostać zamknięte w sejfie w sposób niedostępny.
!מרנא תא
  • 78 / 9 / 0
Ja to piszę z dodatkową nienawiścią do baclofenu, niecierpie tego leku. @Pathfinder a jakie benzo jadłeś i ile?
Uwaga! Użytkownik ihaveaquestion nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 449 / 101 / 0
Zakąską do wódki z benzo lub baklo lub innym miorelaksantem powinna być obowiązkowo karta sim %D
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 1664 / 301 / 0
Teraz sobie do mojego zestawu dopijam czwarte pifko, no i muszę przyznać, że jest motz. Cały ogródek odchwaszczyłem, posiałem nowe roślinki (przed piwem ale po benzo). Podziwiałem pregabalinowy blask. Ogólnie tona rzeczy się dziś działa. No, tak można pracować %-D
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 392 / 95 / 2
16 marca 2021ihaveaquestion pisze:
Ja to piszę z dodatkową nienawiścią do baclofenu, niecierpie tego leku. @Pathfinder a jakie benzo jadłeś i ile?
Jak napisał @ihaveaquestion, porobił mnie baklofen, a nie benzo. Łyknąłem 1 mg alpry, za to baklofen aż 75 mg. Po jakimś czasie poczułem, że kompletnie nic się nie wydarzy, jeśli sięgnę po piwo. Miałem wrażenie, że spokojnie mogę kontrolować ilość alkoholu. Nie miałem żadnych obaw, ani hamulców, jak to się może skończyć. A skończyło się na dwóch piwach i całej flaszce, po czym urwał mi się film i obudziłem się po 10 h. To baklofen zrobił. Nie doceniłem go.
!מרנא תא
  • 358 / 73 / 0
Technologia, a naćpany człowiek... Kiedyś mocno zgrzana i nabenzodiazepinowana wstawiłam na mojego prywatnego fejsbuka zdjęcie z mojego centrum dowodzenia. Strzykawki, igły, prochy, stazy, gazy. %-D Stosunkowo szybko to usunęłam, ale odezwały się dwie osoby z dalszej rodziny, które zrobiły wielkie WOW na moje uzależnienie, a kolejne kilka dowiedziało się co jest grane.
No, ale przecież trzeba ten potencjał naćpania wykorzystać z momentem wejścia dopóki trwa.
Nic mnie nie wzmocniło tak jak bycie biednym i na zwale.
  • 867 / 253 / 0
O chuj. To mi przywodzi na myśl pewne zapytanko: da się w ogóle skonsumować clonazolam i skończyć bez przypału? %-D To benzo kojarzy mi się z szatanem wśród rc-ków.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 2032 / 335 / 0
17 marca 2021Teabadger pisze:
Teraz sobie do mojego zestawu dopijam czwarte pifko, no i muszę przyznać, że jest motz. Cały ogródek odchwaszczyłem, posiałem nowe roślinki (przed piwem ale po benzo). Podziwiałem pregabalinowy blask. Ogólnie tona rzeczy się dziś działa. No, tak można pracować %-D
Dziś obudziłem się nieco rozbity jakoś, poszła aplikacja 3 dodatkowych magicznych kapsułek. Jest zdecydowanie lepiej, mam jeszcze na stanie szczyptę alprazolamu (6mg) i dzidkę z THC do opalenia %-D
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.