Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 26 / 2 / 0
Re: 2C-B
Nieprzeczytany post autor: amator99 »
@yikokode Dobra, ale mógłbyś napisać coś więcej o dorzucaniu? Jak dorzucać, co ile dorzucać i jakie dawki dorzucać, takie same, mniejsze, większe?
  • 52 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: KavonPL »
Czy inhibitory monoaminooksydazy wpłyną na 2C-B w jakiś istotny sposób? Guayusa wzmacnia działanie niektórych tryptamin...(działa na serotonine) w jakiś sposób do końca nieprzewidywalny niektórzy twierdzą że ma MAO ale badania tego nie potwierdzają..
  • 158 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: yikokode »
@amator99 tyle samo co na początku, ewentualnie trochę mniej. Dorzucasz po prostu jak czujesz że chcesz dorzucić, tak samo jak ze wszystkim. Jedyne na co uważaj to to, że od momentu poczucia pierwszych efektów do pełni efektów mija z 30-60 minut, więc nie wrzucaj od razu jak poczujesz, bo ci wjadą dwie naraz.
  • 111 / 19 / 2
Nieprzeczytany post autor: Lolxd »
12 października 2023amator99 pisze:
@yikokode Dobra, ale mógłbyś napisać coś więcej o dorzucaniu? Jak dorzucać, co ile dorzucać i jakie dawki dorzucać, takie same, mniejsze, większe?
Ja zawsze dorzucam takie same dawki. Tolerancja na 2cb nabija sie bardzo wolno. Ewentualnie pierwsza dorzutka mose być troche większą. Testowałem limit dorzutek i przy sniffowanii po 25 mg maksymalnie 4/5 dorzutek ma sens, potem juz słabiej klepią i jest to marnowanie materiału.
%-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D
  • 482 / 143 / 0
Nieprzeczytany post autor: omertse »
zależy też od S&S ile tego dorzucać, ale dla przykładu ja na koncert zrobiłem tak i było idealnie (no może poza momentami między koncertami kiedy robiło się lekko za mocno):
cała piguła 25mg HBr przed koncertem, druga pokruszona i podzielona na pół, w trakcie jak się zaczynał kolejny zespół to sniff połówki i starczyło mi, drugiej połówki w trakcie koncertu już nie miałem potrzeby dorzucać a na after nie miałem ochoty bo był to już drugi dzień imprezowania na 2C-B, dzień wcześniej połknąłem pół i było za słabo a potem dwa razy odrzucałem snify po pół piguły. Też dobrze się bawiłem ale dopiero od pierwszej dorzutki byłem usatysfakcjonowany dlatego po prostu na start polecam oral dawka wedle uznania tak jak lubisz, a potem snify pół tego gdy chcesz podkręcić wrażenia, jeśli impreza się przedłuża to na spokojnie jeszcze raz dorzutka nie zaszkodzi jeśli czujesz się na siłach.
  • 356 / 49 / 0
Nieprzeczytany post autor: D4RKJOY »
11 października 2023amator99 pisze:
Siema, wracam do was ponownie z nowymi pytaniami. Jak działają na was dorzutki 2cb? W piątek planuję zarzucić 20mg oral i myślę czy potem nie dorzucić z 15mg jak będę miał ochotę, a na koniec jeszcze zajarać josza. Wszystko będzie działo się na imprezie, więc możliwe, że jeszcze prędzej jakaś emka wleci i całość zamieni się w Nexus Flipa. Pozdro.
Jakoś nigdy nie miałem ochotę na dorzutkę... może dlatego, że dorzutke strasznie wycyrklować z tym co mamy no i do maksa wchodzi z 1,5h. Można ostro przedobrzyć. Mnie 2cb mieli na tyle, że po 1szym strzale mam dosyć na kilka miesięcy. :)
Cogito ergo sum
  • 482 / 143 / 0
dlatego ja polecam najpierw oral, a potem dorzutki sniffem, sniff prawie od razu zaczyna działać, jedyne co to dobrze się upewnić że ma się HBr bo podobno HCl okropnie boli przy tej drodze podania

Fuzja - D5

Faktycznie 2C-B ma w sobie coś z empatogennego działania i to nie tylko na mniejszych dawkach, po prostu trzeba było z kimś wspólnie wziąć. Po dorzutce zrobiło się mocno, przykładowo ciszę ciężko było rozróżnić od muzyki która w tle leciała, ale mam wrażenie że już trochę przyzwyczaiłem się do wyższych dawek pdychodelików że bardziej ogarniam co się ze mną dzieje w trakcie tripów.
  • 1455 / 592 / 0
Ja tez nie czulem kompletnie ochoty na dorzutke , chyba ze dawka bazowa byla za slaba i trzeba bylo "ratowac" trip . Prawde mowiac po tych 4-6 godzinach juz zmeczenie psychiczne wchodzi . To zalezy jaki kto ma styl brania .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 482 / 143 / 0
Ja w sumie nie miałem potrzeby podczas ostatniego tripa na dorzutkę, mógł być w pierwszej części ciut mocniejszy, ale nie był też za słaby. Mam wrażenie że tolerka już mocno spadła, bo od meskaliny minęły niecałe 3 tygodnie. Pomimo braku potrzeby dorzutki byłem też otwarty na wzmocnienie tripa, dlatego jak koleżanka stwierdziła że dorzucamy to się zgodziłem. Zrobiło się grubo ale bardzo mi się podobało, lubię jak ciszę ciężko odrodzić od muzyki lecącej w tle, zmysły zlewające się w jeden strumień percepcji, a pomimo przedłużenia działania wciąż trip był krótszy od LSD czy meskaliny.

Tak czy inaczej przy 2C-B dużo łatwiej opanować chęć dorzutki niż w przypadku przykładowo alkoholu. Przy nim to jeden kieliszek potrafi się kończyć na piciu czystej ze szklanki aż do odciny. Przy 2C-B dużo łatwiej jest się cieszyć tym stanem gdy jest tak idealnie nie za mocno nie za słabo, a przy alko jak jest idealnie to tylko się chce pić dalej.

Co do zmęczenia psychicznego to ja je bardziej odczuwam nie po zbyt długim tripie tylko w trakcie gdy jest zbyt mocno, ale mam wrażenie że coraz bardziej komfortowe są wyższe dawki.
  • 52 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: KavonPL »
2C-B bardzo terapeutyczna substancja człowiek się otwiera emocjonalnie na samego siebie też łatwa w kontroli w przeciwieństwie do LSD-25 dziś poszło 20mg doustnie i jestem bardzo zadowolony, piękne after glow

2C-B jest metabolizowany przez monoaminooksydazy A i B!!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".