Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
hm... jak dla mnie to w smaku to jest znosne na poczatku. potem, jakos za 10 razem juz ciezko bylo, oj ciezko, taki smak "chemii". mi to sie kojarzy z pasta do zebow o smaku kodeiny zmieszanej z galka muszkatalowa. ale nie jest tak tragicznie. chociaz przyznaje ze juz odruch wymiotny mam calkiem konkretny.
@MORZCZYCZKES
nie widzalem towaru, ale upieraja sie teraz ze dorwali cos lepszego tyle ze 300 dolcow za 50 torebeczek tych malych. podobno biale to "cos" w srodku, ale kombinuja ostro... a do dupy jest, bo nikogo z klimatu nie znam, jakos to jest przez trzecia osobe organizowane, fentanyl sie skonczyl i laduje masowo tramca na gramy. Jakies pomysly moze jak zlapac bezposredni kontakt do dila?
MORZCZYCZKES pisze: BLU> to od jakiego srodka zaczynales, co jest mocniejsze od fentanylu ... IV ????
Generalnie jak ktoś rzyga po innych opiatach to po F. będzie podobnie (i jest mniej mdłości a więcej rzygania, eheh)
A znajoma lekarka powiedziała mi właśnie, że doustnie to 100 -300 ug właśnie. Uznałam że fakt, skoro po *naklejeniu* plastra 75ugh miałam 3 dobową fazę.
co do jedzenia to nic nigdy nie jem po, dopiero na 2dzień zazwyczaj południe lub jeszcze pózniej,faj nie pale a Ty może rzucisz ;-) ..dokładnie moje są bez żelu,no dobra to ja już trochę teorii pochłonęłam,czas na praktykę :-p ..ale jeszcze jedno,najważniejsze,hee:Czy te kawałki to żuję,po odklejeniu tej warstewki ochronnej??
..
Nuail:to bym nie pomyślała,że pól 50tki tak Cię porobi,z wiadomych względów ;-).co do leków przeciwymiot. to łykałam przed tramem m.in. metoclopramidum(są tanie i kiedyś na mnie działały,ale to nie już przy opio)tyle,że mi nic nie dawały :-/ więc nawet nie próbowałm brać ich przy *M* i teraz przy *F*..a Ty masz może jakieś swoje ulubione ;-) ?
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
ale co tam chafty ;-) jak na nie wiem co z tą warstewką.odklejami i żujemy..?muszę wiedzieć do wieczora
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?