HHC

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 955 / 174 / 0
Ostatnio miałem okazję zapalić hhc-o nwm czy jest jakaś różnica względem hhc.Jestem w szoku jakie to ma fajne działanie.Przy mojej nerwicy lękowej czyste THC bez dodatku cbd napędza cała maszynę lękowa.Po hhc-o pełen luz,można powiedzieć że zapominam o tych wszystkich lękach.Jedynie po oczach widać jakby człowiek był zjarany ale kompletnie tego nie czuć.Nie zamula jak thc wręcz nakręca żeby coś porobić.
  • 109 / 31 / 0
@Up U mnie troche odwrotnie. Po hhc(-o) wlatuje mi taki trubo leń, że nawet nie chce mi się odpalić filmu mimo iż telefon mam pod ręką, thc natomiast daje niesamowitą wkrętke. Co organizm to inna reakcja. Zgodze się jednak działaniem przeciwlękowym, bardzo przyjemnie rozluźnia i ogólnie genialny wynalazek z tego HHC-O. Gorąco polecam wszystkim przynajmniej spróbować. Ja czekam na przesyłeczke i jutro powinno już być w moich łapkach
"Naznaczona blizną haju twarz narkomana"
  • 479 / 72 / 0
Interesował się ktoś badaniami co to jest to hhc i hhc-o? Słyszałem, że hhc jest produkowane przez kwiaty konopi, ale w bardzo małej ilości więc trzeba zrobić ekstrakt by wycisnąć hhc. Natomiast nie wiem co to jest to hhc-o. Mi się to kojarzy z pół legalnym dopalaczem.
  • 223 / 24 / 0
@Up z tego co wyczytałem HHC występuje w śladowych ilościach i jest otrzymywane z CBD, nielegalne oczywiście. HHC-O jest syntetykiem i można je zaliczyć pod dopalacz w sumie. Sanepid się już w zeszłym roku tym zainteresował i złożył wniosek do ministerstwa żeby było nielegalne ale nie wiem jak jest z tym teraz.
  • 5 / / 0
15 maja 2023raptureseeker pisze:
@witcher175 też mi się wydaje, że negatywne skutki są przesadzone. Konkurencja nie śpi. PS to tajemnica gdzie za 20 kupujesz? JA najtaniej za 30 znalazłem na alegroszu.
saltypot.eu jak sie wezmie 20g popcorn i na koncu uzyje kodu OFF20 to wychodzi 396 za 20g a co do szkodliwosci to brak badan hhc naturalnie wystempuje w roslinie w bardzo malych ilosciach ,wsumie nie wiem jak wodorowanie by miało byc szkodliwe na orgaznizm ale chemikiem nie jestem a co do mocy dla mnie praktycznie identyczna takze ja nie widze powodu by przeplacac za apteczny czy czarnorynkowy
  • 109 / 20 / 0
Dzięki. To już kumam. Ja po sztuce brałem od tego samego v. więc stąd różnica.
:liść:Wchodź na dach, łap promienie słońca, z tej perspektywy inaczej ziemia wygląda... :liść:
  • 31 / 6 / 0
Zakupiłem ostatnio wkład u saltypot i bardzo się zawiodłem. Leje się jak woda i znika w mgnieniu oka, a działanie takie sobie. Do HT nie ma startu. Oczywiście jak wystawiłem opinie na stronie to po chwili była skasowana :D Nie wiem po co sklep daje możliwość wystawienia opinii jeżeli kasuje te negatywne :)
  • 237 / 24 / 0
Gdzieś czytałem że w trakcie produkcji hhc powstają dwa izomery i tylko jeden jest aktywny. Z tego powodu nigdy nie wiadomo ile tego dobrego będzie w zamówionym produkcie.

Zamawiał ktoś z was coś z czech? Interesowałby mnie wkład hhc (bez o) i olejek cbd z podniesionym limitem thc do 1%. Znalazłem niby sklep co wysyła do polski ale nie wiem jak to jest z paczką - czy nie będzie sprawdzana przez kogoś jak to trafi do polski.
jestem obłąkany
  • 4 / / 0
zamawiałem z czech od HenryMorgan z ich strony wszystko ok paczkę wysłali itd ale przez mój błąd nie było możliwości odebrania paczki więc nw jak sam susz ale w każdym razie po małych perturbacjach oddali mi hajs więc git
  • 237 / 24 / 0
W końcu zdecydowałem się na olej orzechowy o zawartości 20% hhc. Nie mogłem znaleźć oleju z zawartością 1% thc i postawiłem na hhc do przyjęcia w takiej formie. Zamówiłem to wczoraj i jutro paczka powinna już być u mnie.
jestem obłąkany
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.