Zamiast palic to mozesz sprobowac tak jak pisal kiedys humite zeby wrzucic ten freebase do coca-coli a wczesniej zazyc jakis inhibitor i poprostu wypic , palenie tego Ci sie naprawde nie spodoba.
http://www.dmt-nexus.com/forum/default. ... sts&t=2946 <- polecam, nie tylko o ekstrakcji
opak pisze: Mozesz przechowywac spokojnie byle bez dostepu powietrza , nie wiem jak to ma sie dokladnie do DMT ale mysle ze sposob przechowywania powinien wygladac mniej wiecej tak samo jak z LSD i innymi tryptaminami.
Zamiast palic to mozesz sprobowac tak jak pisal kiedys humite zeby wrzucic ten freebase do coca-coli a wczesniej zazyc jakis inhibitor i poprostu wypic , palenie tego Ci sie naprawde nie spodoba.
@r0galik dzięki, biorę się za czytanie.
Co do palenia, to dym na pewno bedzie nieznosny, ale za to samo doswiadczenie duzo intensywniejsze, z efektownym wejsciem :)
Czy 150mg DXM ulatwiloby utrzymanie dymu w plucach? Moze wiecej, albo cos innego?
DPT potrafi byc tak samo intensywne, jak ayahuasca. Jak ktos nie wierzy, to niech poda sobie 100mg i.m. bedac na rucie stepowej.
Co do palenia, to dym na pewno bedzie nieznosny, ale za to samo doswiadczenie duzo intensywniejsze, z efektownym wejsciem ]
Próbowałeś sam? Można to faktycznie porównać Ayahuascowego tripu? Jeśli testowałeś jedno i drugie oczywiście...
Zaciekawiłeś mnie tym postem... I szczerze przyznam, że spodobała mi się taka opcja :-)
Przy paleniu to efekt jest podobno natychmiastowy, a taki "pstryk i inny wymiar" sam chętnie bym przeżył.
Co do DXM to zapewne ułatwi przetrzymanie dymu (tak jak to było w przypadku Salvi) tyle, że dawka jaką podałeś mogłaby już podlegać pod miks i to całkiem niekiepski hehe ;-) Wystarczyło by nawet pół z tego żeby łatwiej opanować chęć odkaszlnięcia... Ale możesz też 450mg walnąć i pod wpływem tego zapalić DMT.
Tylko że z wtedy z głową może sie stać jesień średniowiecza ;]
Próbowałeś sam? Można to faktycznie porównać Ayahuascowego tripu? Jeśli testowałeś jedno i drugie oczywiście...
Zaciekawiłeś mnie tym postem... I szczerze przyznam, że spodobała mi się taka opcja ]
Wtrącę swoje 3 grosze ;] DPT ma potencjał, choć czegoś w nim brakuje, może dlatego, że nie zrobiłem przed podróżą typowej ceremonii i podszedłem do sprawy rekreacyjnie. Albo też inhibitor zrobił swoje. Próbowałem z moklobemidem, nie z rutą. Do niej mam uraz, za smak
Chętnie bym się poddał takiemu tripowi, więc może skoro DPT ma tak wielki potencjał to wykluczając iMAO (nie mam dojścia do np. moklobemidu) to taka dawka powiedzmy 150-200mg załadowana i.m dała by rade wypieprzyć na 5-ty poziom??
Sorry, że pytam w nieodpowiednim wątku, ale może zostanie to tutaj ze względu na to że chodzi o 5'y poziom psychodelicznego doświadczenia na jaki wysyła DMT, a DPT wtraciło się tu tylko na chwile :-p
Qlimax 89 pisze:świetliste macki kosmicznej jaźni pisze: DPT potrafi byc tak samo intensywne, jak ayahuasca. Jak ktos nie wierzy, to niech poda sobie 100mg i.m. bedac na rucie stepowej.
Co do palenia, to dym na pewno bedzie nieznosny, ale za to samo doswiadczenie duzo intensywniejsze, z efektownym wejsciem ]
Zaciekawiłeś mnie tym postem... I szczerze przyznam, że spodobała mi się taka opcja :-)
Przy paleniu to efekt jest podobno natychmiastowy, a taki "pstryk i inny wymiar" sam chętnie bym przeżył.
Co do DXM to zapewne ułatwi przetrzymanie dymu (tak jak to było w przypadku Salvi) tyle, że dawka jaką podałeś mogłaby już podlegać pod miks i to całkiem niekiepski hehe ;-) Wystarczyło by nawet pół z tego żeby łatwiej opanować chęć odkaszlnięcia... Ale możesz też 450mg walnąć i pod wpływem tego zapalić DMT.
Tylko że z wtedy z głową może sie stać jesień średniowiecza ;]
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.