Jak to jest z tym numerem i benzo? Mi sie wyjdaje ze ten ćpun coś za dużo przyjebal albo kupuje sobie tramal ktorego nie ma na wykazie substancji odurzających.
Proszę o odpowiedz
Ja mam podobne pytanie, bo chcialem sobie Poltram wypisac - czy majac recepte biala, 100% legalna, zadne podrobki lacznie z pieczatka i sfalszowany podpis moga byc jakies klopoty przy/po realizacji na swoje dane, czy jak jest na 100% to juz kazdy ma w dupie.
Podbijam pytanie +jakby mial ktos sprawdzony wzor na wypisanie Poltramu czystego, bo slyszalem od farmaceuty, ze ostatnio zwracaja na to mocno uwage przy receptach na tramal, ze wzgledu na zwiekszona liczbe prob falszerstw.
Jeśli recepta sama sobie jest ok i kod recepty, swiadczeniodawcy był legalnie nadawany to już ponad 80% sukcesu bo przejdzie skanowanie. Błędne wypisywanie to nie powód by coś ppodejrzewać jeśli masz.dobre gadane i nie wyglądasz jak nieszczęście.
W skrajnych przypadkach mogą teoretycznie zadzwonić do lekarza i zapytać, ale tak mi się nie zdarzyło, a uwierz na słowo, że mam w tym spore doświadczenie...
Napisz mi priv a dam Ci niezawodna rade na tramal
qlimatajox pisze:Podbijam pytanie +jakby mial ktos sprawdzony wzor na wypisanie Poltramu czystego, bo slyszalem od farmaceuty, ze ostatnio zwracaja na to mocno uwage przy receptach na tramal, ze wzgledu na zwiekszona liczbe prob falszerstw.
Jeśli recepta sama sobie jest ok i kod recepty, swiadczeniodawcy był legalnie nadawany to już ponad 80% sukcesu bo przejdzie skanowanie. Błędne wypisywanie to nie powód by coś ppodejrzewać jeśli masz.dobre gadane i nie wyglądasz jak nieszczęście.
W skrajnych przypadkach mogą teoretycznie zadzwonić do lekarza i zapytać, ale tak mi się nie zdarzyło, a uwierz na słowo, że mam w tym spore doświadczenie...
Napisz mi priv a dam Ci niezawodna rade na tramal
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.