Tą substancją było 2C-P. Odmierzane na oko.
...Powiedzmy że egzamin nie poszedł za dobrze.
2. Obrzyganie klasy, w klasie byl polozony dywan, wiec jebalo jak skurwesyn przez bity miesiac. Naszczescie mielismy malo kumata nauczycielkie, wiec tylko gadka poszla ze cos zjadlem. Tez po giebelsie.
3. Od czasu do czasu mam moralke i chce pojsc do rodzicow wszystko wygarnac, ale nie wiem czy to akurat taki najgorszy pomysl :D
ambiwalencja pisze:Najgorszym pomysłem było wsypanie sobie do gęby 100mg mxe na podkładzie z butelki wina i kreski 5mapb. Niech was reka boska od tego chroni.
ale oczywiscie odradzam takie mixy bo to igranie z losem, ktos moze sie przekrecic przy pierwszej probie.
a zespol serotoninowy to na prawde nic fajnego.
KapitanAizen pisze:Jak to się skończyło. Istnieją domniemania, że MXE z substancjami powodującymi wyrzut serotoniny to niebezpieczny miks.ambiwalencja pisze:Najgorszym pomysłem było wsypanie sobie do gęby 100mg mxe na podkładzie z butelki wina i kreski 5mapb. Niech was reka boska od tego chroni.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.