Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 76 / / 0
Lubię czasem sobie dorzucić "kwasa" przed snem, jakoś pod wieczór, zazwyczaj wtedy cała noc to pół-sen pół-trip, a budzę się wypoczęty i z uśmiechem na twarzy. No więc tak samo zrobiłem na noc przed pewnym egzaminem.
Tą substancją było 2C-P. Odmierzane na oko.

...Powiedzmy że egzamin nie poszedł za dobrze.
  • 9 / / 0
1. Rozjebanie sie samochodem jak wracalem z imprezy, znajomy ochroniarz mi nie mial friku miku, bylem fotografem i tylko giebels byl lany. Dobrze ze nikomu nic sie nie stalo wtedy. Od tamtego czasu po malych dawkach tylko jezdzilem, jakas nauczka jest. Przysnalem i jeb
2. Obrzyganie klasy, w klasie byl polozony dywan, wiec jebalo jak skurwesyn przez bity miesiac. Naszczescie mielismy malo kumata nauczycielkie, wiec tylko gadka poszla ze cos zjadlem. Tez po giebelsie.
3. Od czasu do czasu mam moralke i chce pojsc do rodzicow wszystko wygarnac, ale nie wiem czy to akurat taki najgorszy pomysl :D
  • 16 / / 0
Myślę że jednym z gorszych pomysłów kiedyś było wciaganie fety na zejsciu po nieprzespanej nocy przed lekcjami będąc osoba po której dość łatwo poznac ze cos brała :wall:
Uwaga! Użytkownik tabacznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 788 / 21 / 0
Najgorszym pomysłem było wsypanie sobie do gęby 100mg MXE na podkładzie z butelki wina i kreski 5mapb. Niech was reka boska od tego chroni.
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 180 / / 0
900mg DXM na podkładzie z browców. Nic z tego nie pamiętałem, ale jak znajomy pokazał mi potem nagrania :(
  • 141 / 1 / 0
zolpidem w celach rekreacyjnych
no i w pizdu i wylądował
  • 2094 / 514 / 0
ambiwalencja pisze:
Najgorszym pomysłem było wsypanie sobie do gęby 100mg mxe na podkładzie z butelki wina i kreski 5mapb. Niech was reka boska od tego chroni.
Jak to się skończyło. Istnieją domniemania, że MXE z substancjami powodującymi wyrzut serotoniny to niebezpieczny miks.
  • 3964 / 150 / 0
praktyka a teoria czasem inaczej wyglada. ja walilem DXM, MXE, 5mapb, 3mmc i cos tam jeszce na max dawkach SSRI, kilka razy bylo za mocno, raz dostalem zespol serotoninowy ale zyje. %-D

ale oczywiscie odradzam takie mixy bo to igranie z losem, ktos moze sie przekrecic przy pierwszej probie.

a zespol serotoninowy to na prawde nic fajnego. :*)
niedojebanie genetyczne
  • 788 / 21 / 0
KapitanAizen pisze:
ambiwalencja pisze:
Najgorszym pomysłem było wsypanie sobie do gęby 100mg mxe na podkładzie z butelki wina i kreski 5mapb. Niech was reka boska od tego chroni.
Jak to się skończyło. Istnieją domniemania, że MXE z substancjami powodującymi wyrzut serotoniny to niebezpieczny miks.
Niebezpieczny, to mało powiedziane. Skończyło się ZS, utratą świadomości, drętwieniem całego ciała i znikającym pulsem. Zjadłam w ostatnim przebłysku świadomości z 20mg eti i gdyby nie mama, pewnie by mnie już tu nie było. Never ever again.
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2094 / 514 / 0
Czyli przypuszczenia były prawidłowe.
ODPOWIEDZ
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.