Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 123 / 5 / 0
Wszędzie ostrzega się przed spożywaniem alkoholu podczas leczenia retinoidami. Jak myślicie, a co z ćpaniem (MDMA, ketony, wszelkiej maści psychodeliki) czy może to mieć jakieś poważniejsze skutki? Retinoidy mocno obciążają wątrobę.
Uwaga! Użytkownik patchouli nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 275 / 4 / 0
biorę retinoidy - Izotek od 9 miesięcy, i jestem już na końcu terapi, pomagają bardzo przynajmniej mi, w tym czasie normalnie piłem alkohol,brałem dragi, badania które trzeba robić co miesiąc- co dwa za każdym razem dobre, zauważyłem tylko, że po połknięciu tabletki, jak się piło odrazu alkohol, to na następny dzień na rękach pojawiały się zaczerwienienia, które posmarowane maścią schodziły po paru godzinach.
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 422 / 21 / 0
Uwaga, protipy

-żreć więcej cynku (nałogowi koniobijcy dużo tego wypłukują)
-ograniczyć mięcho, mleko i chyba większość nabiału
-wyrzucić wszystkie węglowodany o wysokim indeksie glikemicznym
-nie babrać niczym na ryju, im więcej coś kombinujecie tym bardziej pogarszacie (takie moje zdanie, organizm raczej da rade sobie poradzić z tym, a jak wysuszacie ciągle to też nie dobrze)
-uważać na antybiotyki i starać się dbać o zdrowe jelita

tyle, pozdrowionka
  • 85 / 5 / 1
Przede wszystkim nie jeść słodyczy a owoce. jeść dużo nasion i pestek np. słonecznik, pestki dyni, migdały ect. (i kiełki ewentualnie). Ograniczyć kakao i czekoladę , do ewentualnie 1-2 kostke można sobie zjeść i to najlepiej takiej dla diabetyków.
  • 422 / 21 / 0
Ta, imo warto przejść na keto jeżeli nic innego nie pomaga, a nóż pomoże. Kolejną ważną rzeczą jest zostawienie twarzy w spokoju, dużo osób ciągle coś tam dotyka, masuje, a cera wtedy się robi tłusta, nie warto.
  • 977 / 223 / 0
Pryszcze? Miałem w gimnazjum, samo przeszło.
  • 422 / 21 / 0
Twoje szczęście, tego cholerstwa nie da się za grosz usunąć, można zapobiegać ależ no kurwa, blizny pozostaną..
  • 456 / 22 / 0
Kosmetyki z aloesem działają łagodząco - pomagają. Stosowanie lekkich kremów najlepiej takich które nie zapchają porów, żeli do twarzy mocniejszych do cery tłustej, maści wysuszających wypryski, np. benzacne. Mnie zazwyczaj wysypuje w przerwach i muszę przyznać że nigdy się tego nie spodziewam w danym momencie ;) Najlepiej rzadko dotykać twarzy żeby nie przenosić na nią dodatkowych bakterii i unikać peelingów w czasie kiedy pryszczę są na naszych pięknych twarzach ;)
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
  • 101 / 4 / 0
Poczytajcie o takim czymś jak izotek. Podobno działa cuda. Wielu ludzi zazywajacych sterydy go poleca,a wiadomo jakie wulkany są po sterydach.
  • 512 / 57 / 0
ja używam maści Elcom, mi tam raz na jakiś czas wyskoczy pryszcz to posmaruję tą maścią i na drugi dzień nie ma :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.