Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 992 / 17 / 0
artur019 pisze:
Grentoo pisze:
Wchodzi mocno (ur), trzyma 3h (akb), likwiduje pamięć krótkotrwałą ale jest bardzo euforyczne. Dosyć dobry miks. Ale mistrzostrzwem jest BB-22+UR-144+AKB48, ale vendor ktory sprzedawal ten cud zniknął.
Jakie proporcje tych trzech? 0,5:1:0,5 na 50g podkładu? Czy inne?
Nie wiem, bo to gotowiec był. Trzeba by sypać proch, sprawdzić w jakich proporcjach dobrze klepie, i potem robić maczane. No najpierw to czułem uderzenie od uerki, po chwili akb, uerka słabnie i zaczyna bb działać. I trzyma 3 godziny spokojnie, ale miałem małą tolerke. A wczoraj ktoś mnie poczęstował "zielonym" a była to maczana z jakiegoś sklepu wszystko po 2.3.5 złotych... 5f-akb48+5f-ur tak strzelam, albo inne fluorowce... Mini buch i mnie skarało mocno szkarało. Innym zaczęło odpieprzać, rzyganie, udawanie papug, co się stało że pale z takimi słabeuszami %-D
Maczanom flurowym w proporcjach 2:15 mówie stanowcze NIET.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 380 / 89 / 0
BUDHHA czy jakoś tak %-D
Badane: 3 osobniki szczurów laboratoryjnych
Podkład : Marszmalow + damiana
Dawka: 0,1 g
Obserwacje:Działanie podobne do THC Podobnie wchodzi na oczy szczurów, źrenice lekko zwiększone, czas działania ok 2h,wrażenie obciążenia pleców, szczurom nie spodobał się ten komponent diety, czuć tą "nową generacje" :old: .

5/10
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 992 / 17 / 0
Budda H.B. - w sumie dobre, spaliłem ciupeńką dupeczke, wchodzi pare chwil, czuje, że siadło na oczy. bardzo THC-like, jak narazie oceniam dobrze.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 147 / 1 / 0
Czy profil działania to typowe upierdolenie czy bardziej relaks i smiechawa ? Podejrzewa ktoś co w tym siedzi ?
  • 992 / 17 / 0
Siada na pamięć, mocno na działo, znajomy kardiofaza, tępy wzrok... ale da się gadać. Jako tako. Do zamowienia miałem FUBINAC-e i ta maczana tym pachnie, ale jest zmieszana z czymś jeszcze. Sama FUBINACA działa inaczej.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 1628 / 196 / 0
Przymierzam się do zrobienia maczanek:

1:25 BB-22
1:25 5F-AKB-48
1:25 STS-135

Pytanie mam takie:

Chciałbym sobie zrobić czwarty worek, w którym będzie po 5g każdej z tych 3 wyżej. Wyjdzie mi wtedy po ~1,5mg każdej(w sumie z 4-5mg) na lufę. Już nie pytam czy będzie za mocno, ale o to czego mogę się spodziewać po takim miksie? :-D

Chciałbym, żeby było dosyć długo(BB-22), wzmocnione kolorki(STS-135) i w ogóle przyjemnie(5F-AKB-48). Uzyskam z tego coś takiego? Ktoś doświadczony mógłby przybliżyć mi teoretyczne działanie takiego miksu? :*)
  • 4 / / 0
Witam
Widziałem ostatni cos co się nazywa fakeweed albo fake ganja. Czy ktoś dawał to swoim szczurom?
Pozdrawiam
  • 151 / 1 / 0
WIE KTOS MOZE JAKIE KANNA SIEDZA W DOPKU O NAZWIE AMULET OCHRONNY ?? :-)
  • 4 / / 0
Że zapytam jeszcze raz: Miał już ktoś z tym do czynienia? Podpytuje bo znalazłem informację, że całkiem fajne.

[ external image ]
  • 422 / 3 / 0
Powyższe przypomina mi coś co ostatnio paliłem jako mj. Co to za podkład? Tamto jednak faktycznie było podłożone mj, nieco zszarzałe, pozbawione klasycznego zapachu, pewnie czyjaś robótka chałupnicza.
Uwaga! Użytkownik zWidzian nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!