Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 381 / 5 / 0
Z sziszy nie jaraj.Wieje chujowizną.: )
A może zrolujcie sobie soczystego blanta ? Na duże towarzystwo solidny blant tak z półtoraka..Przystoi,klepie,nie trzeba nabijać,każdy wie jak palić jeżeli nie palił z bongo oraz przede wszystkim ciężko się przepalić jak się nie jest łapczywym. ; D Plusy można wymieniać i wymieniać.; P
Jak nie umie nikt kręcić to bardzo łatwo się nauczyć i najlepiej skręcić przed melanżem.Nawet na youtube masz filmy "jak skręcić blanta" potrzebne do nauki.
  • 250 / 1 / 0
Jak z bonga jakies pierwszaki bedą palic to Ci sie zazdroszcze tego co bedziesz z nimi mial...
  • 381 / 5 / 0
Pierwszy raz jak paliłem to z bongo 40cm.Da radę,nie zabije ich to jak mają choć ciut ogaru.
  • 99 / 25 / 0
Kvjon pisze:
Jak z bonga jakies pierwszaki bedą palic to Ci sie zazdroszcze tego co bedziesz z nimi mial...
no dokładnie, jeszcze ogarnąć taką brygadke świeżaczków to nic przyjemnego, wiem z doświadczenia że łatwo sobie popsuć wieczór, zwłaszcza że większość takich zawodników jest bardzo łapczywa i jak już coś poczują to chcą więcej do momentu w którym złapią stan 'stoned'. kup sobie blant wrapy i zrób dwa, mają klase, są bezproblemowe i łatwe w obsłudze, zresztą kolega wyzej już zalety wyliczył.
  • 250 / 1 / 0
jozef_k pisze:
(...) zwłaszcza że większość takich zawodników jest bardzo łapczywa i jak już coś poczują to chcą więcej do momentu w którym złapią stan 'stoned'.(...)
ZAWSZE tak jest. Na pierwsze palenie korek na pół inaczej MINDFUCK i to nie pozytywnie. Ganja nagradza umiar.
  • 2 / / 0
Nie wiem czy w dobrym temacie, ale pewnie ktos tu bedzie wiedzial gdzie kupic bongo we Wroclawiu. Chodzi mi o sklep z najwiekszym wyborem.
  • 191 / 1 / 0
Mojebongo.pl na Więziennej ale słaby wybór. Dużo szukalem tylko to znalazlem
  • 4 / / 0
finest_groove pisze:
Nie wiem czy w dobrym temacie, ale pewnie ktos tu bedzie wiedzial gdzie kupic bongo we Wroclawiu. Chodzi mi o sklep z najwiekszym wyborem.
Na ul. Św. Wincentego (odcinek między Chrobrego a Trzebnicką) jest sklep z dużym wyborem fajek wodnych - głównie te co na wujo.pl (ceny są średnio 15zł wyższe niż w sklepie internetowym, gdzie za przesyłkę płacisz 9,50zł, czyli niezbyt się opłaca, ale zawsze można pooglądać na żywo ;-) ). Poza tym to na ul. Lwowskiej jest trafika, niecały rok temu było tam parę fajek, nie wiem jak to wygląda teraz.
  • 21 / / 0
pierdolic te wujo ceny w huj drogie i te bonga jakies z kurwa z dziurami.
najlepsze bongo takie co calkiem gestego bucha mozna zajebac, szybki ma przeplyw i jest zajebiscie szczelne. Najlepiej jak ma jeszcze cybuch na szlifie szklanym. jarasz, podnosisz cybuch i zczyszczasz i huj.
proponuje wywiercic dziure w butelce szklanej i wpierdolic przewod do wtryskiwaczy z ursusa. kurwa nawet nie wiem jak to sie nazywa, ale ma taki cybuch, gwint, a do tego przyczepiony przewod do wtryskiwaczy ropy. wszystko uszczelnione nitka z zmywaczem do paznokci. wypierdolone w kosmos bongo z butelki po winie, albo od wodki, co tam lubicie. problem jest w tym ze nie da sie wyciagnac cybucha. dlatego moim wymarzonym sprzetem jest kurwa bongo na szklanym szlifie i huj
  • 381 / 5 / 0
Bakahead pisze:
jarasz, podnosisz cybuch i zczyszczasz i huj.
Przecież to ta sama zasada co wyciąganie cybucha,przepływ powietrza wpychający Ci dym do płuc.
Paliłeś kiedyś wiaderko tak,że nie zatapiasz butelki,a wyciągasz i szybko ciągniesz mleko w płuca ? Lepsza opcja niż podtapianie butelki,wchodzi szybciej w płuco i nic nie zmarnujesz nawet chmurki jak masz ciut wprawy.A działa na tej samej zasadzie.Także te dziurki w bongosach to sprawa zajebista i w moim mniemaniu priorytetowa.Sam ustalasz jak gęstą chmurę ściągasz i puszczasz sprzęgło w momencie,gdy uznasz że dymu jest w sam raz na Twoje płuca i luz.: )
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.