Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Czy po tym kannabionidzie są jakieś nieprzyjemne efekty odstawienia po długim ciągu? Jeśli tak to ile one trwają?
Uwaga! Użytkownik degenerat jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 183 / 2 / 0
Ja tez sadze, ze bialy jest lepszy i mocniejszy, wydaje mi sie tez ze dluzej trzyma. A co do podobienstwa do mj to na poczatku rzeczywiscie bylem zaskoczony podobienstwami, ale one szybko ulecialy wraz z czasem uzytkowania. Pozniej, kiedy tolerka rosnie UR-144 to takie pustawe, nijakie i krotkie uwalonko. Palilem MJ zaraz po zakonczonym ciagu na UR i roznica byla kolosalna! UR-144 palony "okazyjnie" jest bardzo dobry i wlasnie takie zastosowanie dla niego znalazlem, do ciagow sie nie nadaje..
  • 41 / 1 / 0
oj tam oj tam. Ja lece w ciągach palę 5 dni w tygodniu caly czas / pozostale dni w tygodniu czekam na paczkę :)) ot taki moj maly detoksik :D . Zjazd po UR-ce jest wrecz chilloutowy, nie ma ciśnień ( no może troszkę, ale nie jest to tak dokuczliwe jak przy innych ) Pale waporzyowane w bongosie na one shooter'a no speak ! :) ok 60 do 80 mg na dzien i jest dobrze. Dawno tak udanego canna nie mialem okazji testować. Pozdro
  • 381 / 5 / 0
Miałem wcześniej styczność z tym kanna jakieś 3 dni temu no i wczoraj,okazyjnie.Odebrałem dziś co niezbędne,spóźniłem się po podkład i jak już tak cisnę kilka godzin maczankę produkcji "Jaczora B" i nieco prochu to zaczynam uważać,że dość depresyjny,wysysający radość.No ale długo trzyma i potem jest taka fajna zamułka.Dobrze się po nim pracowało,ale wtedy nie było jeszcze tego efektu mentalnego zombie.Do tego zostawiło mi ból głowy i uśpiło.Ale mus to mus,wora się skończy jednak chyba bardziej odpowiada mi amadeo.
  • 734 / 6 / 0
Witam planuje niebawem zrobic pierwsza w zyciu maczanke czy ur jako ta pierwsza bedzie odpowiednia:)?? I ktory Kannabinoid z dostepnych na rynku u nas jest najbardziej ciekawy :) ogolnie czytajac troche uznalem ze wlasnie ur nie ma zadnych cisnien w glowie i najbardziej podobny do mj? nie myle sie:)?
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / / 0
Ur będzie odpowiedni ;) zrób 1g/30g
Z dostępnych to chyba własnie Ur najciekawsze no i AMka .
Uwaga! Użytkownik Explorationn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 415 / 3 / 0
Z tych aktualnie dostępnych u nas, wg. mnie ur najmniej upierdala pozwalając coś przemyśleć na fazie...
  • 992 / 25 / 0
Zauważył ktoś z was po przepaleniu taki komiksowy klimat?
Jak zamknę oczy to mam takie komiksowe obrazki. Fajne jest to że już tak nie schizuje jak się przepale, fakt serce nakurwia ledwo pamiętam kim jestem ale cevy naprawdę super %-D
  • 415 / 3 / 0
Zauważyłem coś takiego.
Przy mocnym przepaleniu AM miałem pustkę w głowie.
Za to UR przy ujebaniu sam kieruje myślami.
Jest to dużo ciekawsze...
  • 381 / 5 / 0
Wbrew temu,co napisałem wcześniej polubiłem.Zamówiłem drugą sztukę,zamówię chyba po raz kolejny.Dobrze klepie,dłużej działa niż amadeo,jest bardziej lajtowy.Poza tym zawsze to jakaś tam odskocznia od nudnego 2201.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.