Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi kwasu barbiturowego – np. fenobarbital.
Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
luminal_100
  • / / 0
luminal ma poltrwanie ok 100godz
  • 283 / 1 / 0
Weź nie dojadaj już tego luminalu człowieku bo możesz naprawdę zejść, z barbi nie ma żartów. A poza tym odstawianie klonów za pomocą barbi to głupota bo one jeszcze bardziej uzależniają i odstawka też jest cięższa.
Uwaga! Użytkownik Marines nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 952 / 3 / 0
no dzisiaj zjaedlem tylko jednego klona za to i o polowe mniej luminalu czyli 200mg ale wypilem troche wody piwo a pozniej sete, to ostatni dzien lekomani bez kitu przepraowdzam sie do dziewuchy porzadnej powiedziala ze mnie ogarnie, ale puki co lece po piwo sete i kolejne 200 luminalu plus znowu klon :D chciaz juz mi matka mowi ze jestem najebany , a ja przec caly dzien 0,5 L na dwoch seta piwo klon i 200 luminalu :D moze i zartow nie ma. ale mam z lekami dlugio staz czuje czy jest mocno czy placze mi sie jezyk, czy chodze od sciany do sciany czy jestem trzezwy , a co jak lekarz powie ze mam jesc 12 tys mg luminalu co ja biedaczysko zrobie :'( bede jadl garsciami wtedy :D

dobra jebac to pije enerrgetyka przepijam jeszcze 100 luminalu czyli w 2 dnie 900 mg bo 100 ooddalem kooledz (ktory mowi ze czuje to drugi dzien) mam nadzieje ze bede zyl papa :)
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 952 / 3 / 0
nie moge edytowac wiec prosze o zlaczenie, matka budzila mnie chyba godzine, dobrze ze mnie mnie nie jebala jakas deska budze sie slysze wszystko prawie ze podwujnie, jakis efekt matrixa, mocny ten lek, czyli podejzewam ze on sobie dziala, czyli dzisaj nalezalo by isc zrobic dorzutke plus zaczac kombinowac z opioidami :D ?? Ej moze dla barbi knajpka tez sie nalezy, czy tylko ja to jem ?? Ide wlasnie do lekarza :D nic nie musze jesc anic pic, wzialem 3 lyki energy drinka lekko postawily mnie na nogi ale sie chwieje, za chwile wstaje i uderzam do przychodni :)
Kocham Luminal :*
a i to by bylo na tyle moja kuracja bedzie wygladala tak 0 klonazepamu, koncze z tym syfem raz na zawsze i jedna tabletka albo pol 100mg luminalu, to c o zrobilem bylo troche glupie a niedoswiadczone organizmy trafily by chyba na ojom :D mnie od rana naqrwia serce az ciezko sie oddycha czuje wszedzie mrowienie , jak to ja zawsze musze przegiac pale, nienadwyrezam serducha leze w domu caly dzien w lozku i na tyle, jak mnie matka obudzila to nie jestem wcale taki spiacy, ale dobrze wiem ze jak sie poloze i usne to nie obudzi mnie nawet budzik ktory obudzil caly dom a lezal przy mojej poduszce ten lek usypia na zabuj i dlugo trzyma nie dziwie sie ze wycofali go w leczeniu psychiatrycznym , wydaje mi sie ze jakbyn zjadl 2 opakowania to bysmy juz nie pogadali wiecej , nie wienm czemu ale tak mi sie wydaje niech to bedzie przestroga dla innych, moj ziomek po 100 mg po 24 godz dzwonil mowil ze czuje sie zajebisce i wogole ze chce sie tym leczyc %-D a dzisiaj nie pilem nic nic nie bralem a jednak czuje jakies szumy w glowie bez jakis stanow euforycznych czy cos ale zaloze sie o gruba babnke ze 2 kieliszki i czuje sie jak po 4 mg klonow + alko ale wiem ze nie powinienem mialem rzucac a tu nastepne gowno przepisuja :D biedny piesek dźeki co oni mu wypisali trzeba bedzie to zjesc zamiast jego, bo jeszcze mi sie przekreci :D
  • 87 / 2 / 0
po benzo, takich jak chociażby bromazepam i aplrazolam pojawiły się u mnie bardzo realne sny i w dodatku w zapamiętywaniu ich nie ma żadnego problemu, nawet po odstawieniu benzo doświadczyłam czegoś takiego, mimo że kiedyś miałam problem z zapamiętaniem jakiegokolwiek snu. Póki co testuję American Dream Root :)
  • 1500 / 29 / 0
rxss pisze:
po benzo, takich jak chociażby bromazepam i aplrazolam pojawiły się u mnie bardzo realne sny i w dodatku w zapamiętywaniu ich nie ma żadnego problemu, nawet po odstawieniu benzo doświadczyłam czegoś takiego, mimo że kiedyś miałam problem z zapamiętaniem jakiegokolwiek snu. Póki co testuję American Dream Root :)
A nie przypadkiem African Dream Root? ;-) Ja przy pierwszych podaniach benzodiazepin miewalem wyrazne sny (bylo to lat temu 4, moze wiecej), ale przy codziennych zapodaniach, czar prysl. Teraz bardzo wyrazne sny mialem po Doxepinie. Kazdy sen zbudowany byl na fundamencie z mysli podczas dnia, tzn. jesli intensywnie myslalem o koncercie, to snil mi sie koncert, powplatane byly watki poboczne, rowniez skladajace sie z czegos, co dzialo sie za dnia, ale bylo to okraszone nutka onirycznej mgly, takiej magicznej.
  • 87 / 2 / 0
Non pisze:
rxss pisze:
A nie przypadkiem African Dream Root? ;-) Ja przy pierwszych podaniach benzodiazepin miewalem wyrazne sny (bylo to lat temu 4, moze wiecej), ale przy codziennych zapodaniach, czar prysl. Teraz bardzo wyrazne sny mialem po Doxepinie. Kazdy sen zbudowany byl na fundamencie z mysli podczas dnia, tzn. jesli intensywnie myslalem o koncercie, to snil mi sie koncert, powplatane byly watki poboczne, rowniez skladajace sie z czegos, co dzialo sie za dnia, ale bylo to okraszone nutka onirycznej mgly, takiej magicznej.
Grr, faktycznie - African*. Pisane na szybko :(
  • 17 / / 0
Potwierdzam, po benzo również prawie zawsze mam dużo więcej i dużo bardziej realistyczne sny.

(offtop)

Wycięto offtop. taurinnn
Polecam - Działający Noopept
  • 1500 / 29 / 0
Ja dzisiaj żeby się odstresować po obronie inżynierki poszedłem od razu do weterynarza. Dostałem recki na wlewki doodbytnicze z Diazepamem i 3 paczki Luminalu 100 mg, tak jak Klonista.
Nie miałem ochoty brać tego w miksie, o którym zaraz napiszę, ale jednak stało się.
Chciałem przygrzać 900 Kody, do tego zjeść marne 40 mg Relanium i zapić to alkiem. To mój ostatni dzień w kraju, bo wpadłem zaledwie na 3 dni. Luminal miałem wziąć do Niemiec, ale kurwa - nie wytrzymałem. Zeżarłem do powyższej konfiguracji najpierw 100 mg Lumi, potem dojadłem drugie 100 mg.
Wypierdoliło mnie tak z kapci, że naprawdę bałem się, że zaraz umrę. Nadal się tak czuję, choć już Koda dawno ze mnie zeszła, a Rolek nawet nie poczułem.
Tak ujebany nie byłem nigdy. Żadne tam miksy Kody z benzo, trawą, alkoholem i GBL nie umywają się do miksu z Fenobarbitalem. To najcięższy narkotyk, jaki spożywałem w życiu. Straciłem przytomność na godzinę, nie wiem jakim cudem oddychałem %-D
Jak na pierwszy raz z Barbi to miks szalony. Brak jakiejkolwiek akomodacji oka, brak ruchu, jedyny ruch, to bicie serca i oddech. Teraz nawet tego posta piszę na raty, bo mam trudności.
Naprawdę się ujebałem. Wiem, że trzeba podchodzić do Luminalu ostrożnie, bo to topór, a nie jakaś tam siekierka.
Totalny odlot. Przyjemniejsze są oczywiście benzodiazepinz, bo Lumi po prostu morduje (dosłownie i w przenośni)

POLECAM HARDCOREOWCOM %-D
  • 952 / 3 / 0
Non ja 5 dni temu zjadlem 10 paczek klonow, 4000mg luminalu przepite wóda i 2kg maku PST to jest hardcore ziomek :D
cos cie ostatnio zadko slychac luminal sie spodobal %-D ?? Tak zjadlem 300 tablet klono i 40 tablet luminalu plus dobry maczek i wodzia, non stop noddy piekny stan choc dziwie sie ze jeszcze zyje :D ale dobrze ze wreszcie cos ogarnoles sobie, bo zdychaales cos ostatnio ;) Powiem ci tyle slyszalem ze lumi uzaleznia duzo szybciej niz benzo i mocniej nie wiem ile w tym prawdy , ale lepiej zebys sie nie wkrecil, ja ostatniego lumi zjadlem wczoraj dzisiaj w koncu jdena tablete klona i 2 piwka ogarniam sie powoli jakos daje rade :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.