Organiczne substancje psychoaktywne, oddziałujące na receptory serotoninowe w mózgu.
Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2362 / 31 / 0
Jeśli to rzeczywiście uczulenie to następne reakcje będą silniejsze. Mocne antyhistaminy stłumią działanie lub dodadzą swojej chujowości do tripu. Poza tym dobrze byłoby mieć przy sobie strzykawkę z adrenaliną, jeśli dojdzie do obrzęku głośni to się chłopak zdziwi i zaliczy prawdziwe breakthrough, lecz tylko w jedną stronę :-D
Ostatnio zmieniony 01 lipca 2012 przez derb, łącznie zmieniany 2 razy.
BS
  • 304 / 7 / 0
Albo oprócz strzykawki jakiegoś opiekuna, bo ja zakurwiony z gardłem które zaczyna puchnąć nie wiem czy byłbym w stanie sam sobie wstrzyknąć adrenalinę :D
  • 60 / 1 / 0
Hello.
Interesuje mnie taka drobna sprawa tzn. czy po 4-AcO-DMT występuje u was cos takiego jak gazy takie nadęcie jakiś narządów. Podawałem to dożylnie i było kolorowo, ale to, co działo się w moich flakach paskudnie mi przeszkadzało taki dyskomfort. Nigdy czegoś takiego nie miałem po 4-HO-MET ani po 4-AcO-DIPT . Może to po prostu wina sortu?
Advanced AL32 Processing and high-precision 32-bit / 192 kHz DA converter
  • 2362 / 31 / 0
hecrop pisze:
czy po 4-ACO-DMT występuje u was cos takiego jak gazy takie nadęcie jakiś narządów.
nie
BS
  • 7 / / 0
Witam,
Jak bardzo szkodliwy wpływ na wątrobę ma spożywanie hometa? Jedyne na co narzekam na fazie to początkowe bóle właśnie w okolicach wątroby, ale nie są jakoś specjalnie silne ani nie trwają długo (kilkanaście minut maks). Potem jeszcze odczuwam leciutkie sporadyczne ukłucia w tym rejonie od tygodnia do dwóch.
Czasem mam też straszne bóle brzucha i jelit objawiające się zazwyczaj od połowy do końca tripa, ale nie narzekam na to specjalnie bo mam wrażenie że w ten sposób organizm się oczyszcza, jakby wychodził na wierzch jakiś ukryty syf.
Czy ktoś ma podobne doświadczenia/wnioski? Czym może skończyć się przyjmowanie proroka w takim trybie, chodzi o dolegliwości fizyczne spowodowane toksycznością substancji:
15 mg - trzy i pół doby przerwy od wzięcia ~25mg - 4 doby przerwy - ~50 mg
  • 2362 / 31 / 0
raczej żaden o ile nie jest zanieczyszczony
BS
  • 1522 / 73 / 0
@hecrop może to było spowodowane czyms innym?
tekst powyżej =/= prawda
  • 7 / / 0
derb pisze:
raczej żaden o ile nie jest zanieczyszczony
Na opakowaniu jest napisane "Czystość 99.5% min."
To dużo czy mało?
  • 2362 / 31 / 0
A jeśli dostaniesz opakowanie z napisem "Czystość 120%" to co?
Nie ufaj takim określeniom bo te "czystości" są z dupy wzięte
BS
  • 60 / 1 / 0
Cześć
Niedawno otworzyłem woreczek z 4-AcO-DMT to sie trochę zdziwiłem, bo po miesiącu zrobiła sie z tego brązowa klucha bałem się sie to podawać w jakikolwiek sposób i jedyne, co mi przyszło do głowy to rozpuścić to i zapodać o tyłu: :blush: 15mg rozpuściłem w 3ml wody po 10 minutach byłem tak splątany ze masakra w sumie to chyba prawidłowa reakcja i w zasadzie było wszystko ok, ale słyszałem jak przez serce przechodziły takie pęcherzyki powietrza a od samego siebie czułem taki smród ze masakra.
Advanced AL32 Processing and high-precision 32-bit / 192 kHz DA converter
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.