Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Interesuje mnie taka drobna sprawa tzn. czy po 4-AcO-DMT występuje u was cos takiego jak gazy takie nadęcie jakiś narządów. Podawałem to dożylnie i było kolorowo, ale to, co działo się w moich flakach paskudnie mi przeszkadzało taki dyskomfort. Nigdy czegoś takiego nie miałem po 4-HO-MET ani po 4-AcO-DIPT . Może to po prostu wina sortu?
hecrop pisze:czy po 4-ACO-DMT występuje u was cos takiego jak gazy takie nadęcie jakiś narządów.
Jak bardzo szkodliwy wpływ na wątrobę ma spożywanie hometa? Jedyne na co narzekam na fazie to początkowe bóle właśnie w okolicach wątroby, ale nie są jakoś specjalnie silne ani nie trwają długo (kilkanaście minut maks). Potem jeszcze odczuwam leciutkie sporadyczne ukłucia w tym rejonie od tygodnia do dwóch.
Czasem mam też straszne bóle brzucha i jelit objawiające się zazwyczaj od połowy do końca tripa, ale nie narzekam na to specjalnie bo mam wrażenie że w ten sposób organizm się oczyszcza, jakby wychodził na wierzch jakiś ukryty syf.
Czy ktoś ma podobne doświadczenia/wnioski? Czym może skończyć się przyjmowanie proroka w takim trybie, chodzi o dolegliwości fizyczne spowodowane toksycznością substancji:
15 mg - trzy i pół doby przerwy od wzięcia ~25mg - 4 doby przerwy - ~50 mg
derb pisze:raczej żaden o ile nie jest zanieczyszczony
To dużo czy mało?
Nie ufaj takim określeniom bo te "czystości" są z dupy wzięte
Niedawno otworzyłem woreczek z 4-AcO-DMT to sie trochę zdziwiłem, bo po miesiącu zrobiła sie z tego brązowa klucha bałem się sie to podawać w jakikolwiek sposób i jedyne, co mi przyszło do głowy to rozpuścić to i zapodać o tyłu:
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.