Dyskusja na temat rodziny roślin (Solanaceae) z rzędu psiankowców.
ODPOWIEDZ
  • 290 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bluecocaine »
Mam nadzieje, że będzie łaskaw... podziele się - jestem dobrej myśli
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Wielu było, take care.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 290 / 6 / 0
Lajcikk :)
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 290 / 6 / 0
Już opisałam trip w innym poście - no cóż - jedna wielka masakra (ale może dlatego że z piwem pomieszalam)
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ZamgloneLustro »
A się uśmiałem jak twojego posta przeczytałem..... :) Hihi Należą Ci się owacje na stojąco za kawał roku...
Uwaga! Użytkownik ZamgloneLustro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 290 / 6 / 0
[quote="ZamgloneLustro"]
A się uśmiałem jak twojego posta przeczytałem..... ]

HA HA HA
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
JA ostatnio wziąłem dosłownie odrobinke liści ( pół łyżeczki do herbaty ) i zalałem wrzątkiem a potem poszedłem z kumplem do baru na piwo . Oj nie było za ciekawie . Trep w ryju , nieda się piwa pić i oczy rozjebane , gorąco i poskręcane mysli . Kolejna próba nieudana .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Spróbuj następnym razem na dyskotece.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Na dysktotece ? Ehehehe , cóz za ironia błyskotliwa , wynikająca z nieznajomości mojej osoby . Był to bar mojego kolegii i tylko nas trzech . Także niewim o co be ?
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 290 / 6 / 0
:/ a ja sobie chyba w tym roku już dam spokój z bieluniem - moze to zabrzmi dziwnie ale wsadziłam kasztanki do złego pojemnika i mi spleśniały (fuj) zostały mi tylko nasiona które trzymałam w dilpaku (około 400/500) ale jakoś narazie nie mam chęci wrrrr
ODPOWIEDZ
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.