Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 766 / 136 / 6
metiopropamina bije wszelkie ketony na głowę. Wciągane dawki 40-70mg dają idealną, nienachalną stymulację, nic mną nie trzęsie (mało noradrenaliny), zjazd praktycznie nie występuje, a długość działania niweluje problem dociągania. Stan jest czysty, klarowny i naturalny. Poglądy wyraża się z przyjemnością, kontrolą i sensem - nie odczułem bezsensownej stymulacji w stylu pentedronu. Do innych plusów zaliczam bodyhigh, delikatnie podbite libido, zerowy wjazd na układ krwionośny. Silnie i racjonalnie motywuje, nauka jest możliwa nawet na większych dawkach. Dobrze komponuje się z opioidami, takimi jak buprenorfina. Substancja może być wyczuwalna w pocie na następny dzień. Sen jest możliwy po 5-6h. Jak dla mnie, MPA to jeden z liderów obecnego rynku RC.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 1893 / 182 / 0
Jeżeli ktoś łapie las vegas na stimsach, to śmiało mogę polecić MPA. W porównaniu z pentedronem czy a-pvp nie zauważyłem u siebie jakiegoś porycia typu mania prześladowcza, lęki, nerwowość czy niepokoje. spątanie myśli, nawet po przerobieniu sporej ilości. Zjazd u mnie zupełnie nieodczuwalny.
Tak przy okazji, jaki kolor powinna przybierać MPA przy wapo z żarówy?
  • 370 / 21 / 0
iv warto? Do czego można to przyrównać przy iv?
  • 1854 / 217 / 37
Mi MPA podane iv bardzo przypominało waporyzowanie tej substancji. Tak dla porównania. Poza tym działanie bardzo przypomina podanie amfetaminy iv, no może bez aż takiej euforii jaką daje witamina a. Moim skromnym zdaniem wciąganie MPA nosem to marnowanie materiału.
  • 4807 / 271 / 0
Jakie dawki stosujesz do waporyzacji? W postaci pudru też się do tego celu nadaje?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1854 / 217 / 37
Zaczynałem od dawek koło 50mg, teraz zwaporyzowanie 100mg daje naprawdę porządane efekty. Waporyzowana MPA nie spala się prawie całkowicie jak np. piko, zawsze spalała się na brunatny/brązowy kolor zostawiając resztki. W postaci pudru też się do tego celu nadaje :D
  • 269 / 5 / 0
czym spowodowany jest tak przejebany zapach z mordy?
Jaki miks z pente? dawkowanie?? do tego jest osobny dział - surv
  • 1628 / 198 / 0
Siarka w strukturze, a jak wiadomo siarka ładnie nie pachnie.
  • 402 / 4 / 0
Ciekawy stymulant, chujowe ketony się chowają
Dawka 50mg daje 4-5 godzin ogarnietej stymulacji, 0 zjazdu czy bezsenności
100mg daje niewiele więcej, przyjemne ciarki po głowie
Bardzo spokojna i lajtowa substancja, 0 ochoty na dorzutki, chyba najmniej wkręcajacy w doprawianie RC jaki zażywalem
Do pracy w sam raz, na balet slabo
Polecam miłośnikom speeda
wiewi2@bk.ru
  • 1893 / 182 / 0
Nic dodac nic ujac. Dla mnie jak na razie najlepszy rc stymulant.
Btw, probowal ktos miksu z etylofenidatem?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe