Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2013 / 84 / 0
No to HUJ, przetestowalismy po 1.5mg i jest calkiem w cipke, smiechawka, glupawka, empatia, swiatlowstret, dosyc przyjemna euforia i spora stymulacja niestety wizuali brak jakichkolwiek. Typowy party drug.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 3129 / 26 / 0
Zapomniałeś dodać "nie róbcie tego w domu". Przy tych dawkach 25C były już przypadki utraty świadomości więc zakładam, że albo waporyzacja jest mało wydajną metodą, albo masz kosmiczną tolerkę, albo jesteś terminatorem %-D
High, how are you?
  • 2013 / 84 / 0
Czyli waporyzacja jest mało wydajną metodą, lub sprzedawca RC wysłał mi jakiś szit, bo tak samo szybko zeszło jak weszło.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 1233 / 13 / 0
Vaporyzacja to bardzo wydajna metoda, zwłaszcza jak nasączy się tym zielsko. M-B wspominał o tym na swoim tweeterze, a także do porównania metod istnieje osobny wątek: http://talk.hyperreal.info/free-base-sole-t30099.html
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
No 1,5 mg to naprawde spora dawka teoretycznie taka dawka jeszcze przy waporyzacji to juz zdeczka "overdose"
  • 297 / 2 / 0
375mcg 25C przetestowane w sylwestra.
Mnie i mojej dziewczynie ta substancja przypadła do gustu. Przyjemna euforia, trochę nieprzyjemny bl ale do zniesienia(dziewczyna miała dużo gorzej ale w dużej mierze to wkręt chyba). Muzyka wchodziła bardzo przyjemnie, przestrzennie. Gdy chodziłem to miałem wrażenie zostawiania za sobą takiego hologramowego cienia w powietrzu, tak jakbym się rozwarstwiał, w ogóle coś co się szybciej poruszało wyglądało jak z kreskówki tzn nie zostawiało smug tylko właśnie się rozwarstwiało np. trzymałem nóż i bardzo szybko nim ciąłem w powietrzu trzymając dłoń w miejscu, to wyglądało to jakbym miał w dłoni kilka noży. Śmiechawki bardzo przyjemne, twórcze myślenie.

Jeśli chodzi o ogólne odczucia na ciele to całkiem przyjemny dotyk, ciepełko. Serce bije sporo szybciej przy wysiłku. Jeden do dwóch browarów to imo max w trakcie działania substancji bo serce tego nie lubi.

Na pewno jeszcze kiedyś się skuszę.
nie bądźmy typowi bo jeszcze ktoś weźmie z nas przykład.
NeuronowyJeździec
Muchomor! Czy już wszyyystkiee maAAaaszz?! Zdążymy ocalić świat! muchomor!
Taaaak, przyjaciel Twój! Ramie w ramie w wielki bóóóój.MUCHOMOR!
  • 1876 / 23 / 0
No ja tez w sylwestra na 550 mcg 25C leciałem pozniej dorzucalem ketaminy co dalo bardzo ciekawe efekty , a jesli chodzi o samo 25C to jeszcze tak pieknie mnie nie zrobilo , nigdy nie widzialem tylu kolorow naraz nawet po grzybach , byc moze mogla to byc wina Proscaliny ale sam do konca nie wiem cczy sie zaladowala bo po 3 h efekty byly nadal bardzo mierne dopiero 25C wprowadzilo do fazy tego czego oczekiwalem.
Czułem sie po tym jakby mnie ktoś do jakiejś baśniowej krainy przeniosl :D
  • 297 / 2 / 0
u mnie kolory też były niesamowicie piękne.
Po żadnym psychodeliku jeszcze aż tak nie miałem.
nie bądźmy typowi bo jeszcze ktoś weźmie z nas przykład.
NeuronowyJeździec
Muchomor! Czy już wszyyystkiee maAAaaszz?! Zdążymy ocalić świat! muchomor!
Taaaak, przyjaciel Twój! Ramie w ramie w wielki bóóóój.MUCHOMOR!
  • 1876 / 23 / 0
Tak swoja droga ostatnio im wiecej osob to bierze zauwazylem ze mozna je podzielic na 2 grupy
1 grupa to ta ktora ta substancja robi wyłącznie silnie euforycznie ze znikomymi efektami psychodelicznymi
2 grupa to ta ktora uswiadcza pelnego potencjalu tej substancji, z bardzo wyraznymi efektami psychedelicznymi , jak narazie jeszcze nie spotkalem sie z osoba na ktora by ta substancja wogole nie podzialala :)
  • 152 / 8 / 0
jadł to ktoś na ssri ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.