Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 3 / 1 / 0
Potwierdzam @Rs3mati. Z supli które sa naukowo potwierdzone że działają polecam magnez, witaminę D oraz Omega 3. Większość ma niedobory. W przypadku omega 3 warto zwrócić uwagę na wskaźnik tutox bo wiele na rynku jest utlenionych.
  • 3245 / 622 / 0
Kwas Walproinowy z drugim składnikiem podobnym w nazwie jako lek depakine, w pewnym momencie działał na mnie wyrazniej niż neuroleptyki. Podobno szkodzi na wątrobę, ale to przy spożywaniu alkoholu się bardziej kumuluje chyba obciążenie wątroby. Brałem to nawet z pozytywnym skutkiem działania w ciągu dnia doraznie w niewyznaczonej przez lekarza porze, na własną rękę na wyczucie momentu.

Scalono ~ Atro

Brałem np w momentach jak miałem rozdygotanie w momencie przesadzenia będąc naładowany zbyt dużą ilością kawy, wtedy działało wzorowo zgodnie z oczekiwaniami.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Bierze ktoś stabilizatory mając ADHD? Najlepiej ADHD z farmakoterapią, pytam bo mam dostać kw walproinowy i nw jak się zapatrujecie na takie połączenie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.