Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 60 / / 0
tak dosypujesz tytoniu już bym wolał se kiepa spalić przed ....Dosyp se styropianu do łba bo widocznie masz tam styropian albo trociny zjebie ((((((((((((((((bez dymu i nikotyny
  • 60 / / 0
uzależnienie od nikotyny to tez a tak naprawdę to jest tak że squn osiedlowy z vapo się słabo sprawdza jeśli coś takiego jest to wybiorę bongo co innego własny czy znajomych (Outdoor)
  • 681 / 10 / 0
kurdę, jakoś nie wyobrażam sobie zajebać się z jakiegoś dziwnego sprzętu. Jak mogę ciągnąć i nie wypuścić tego dymku... :nuts:
To tak jak lizać lizaka przez papierek.
  • 83 / 2 / 0
Nie znasz się. Waporyzowanie jest zajebiste. Ja mam Da Buddha'e i bardzo go sobie chwalę. Jak już opanowałem do perfekcji swoją metodę, to wypuszczam kłęby pary, która czasem może nawet spowodowac kaszel. Grunt to utrzymywac temperaturę na średnio-niskim poziomie jednocześnie powoli wdychając opary THC.
Czasem wciąż zdarza mi się zapalic jointa jak jestem gdzieś na imprezie ale na codzien używam vapo. Taniej, efektywniej, przyjemniej, zdrowiej. Wystarczy tylko obalic stare schematy.
Dzięki waporyzowaniu ziolo stało się dla mnie lekiem z prawdziwego zdarzenia ;-) !
  • 1299 / 233 / 0
O to chodzi. Czyste THC, bez dymu, bez palenia w krtani i płucach. I nie wiem, co miałoby znaczyć, że z waporyzatora działa gorzej niż palenie. Zielsko, które zwykle mam w wapie i tak działa psychodelicznie na poziomie dość słabego LSD, nie wyobrażam sobie, że mogłoby walić jeszcze mocniej.
  • 60 / / 0
a kto mówi że gorzej po prostu inaczej, najlepiej z tych najdroższych (volcano). miedzy czasie wpadł mi jeszcze 1 vapo. wziąłem bo był grubo po cenie,efekt inhalacji jest naprawdę dobry ale bongo i tak nie poszło w odstawkę http://www.ioffer.com/fs_img.html?http: ... 4/pMP0.jpg
  • 3490 / 56 / 0
Noble Vapor to straszne gówno, chińska masówka z chujowych, nieatestowanych komponentów, nie nacieszysz się tym za długo bo rozpierdalalność mają dość wysoką, a efektywność ćpania z nich jest naprawdę minimalna. Słowem, straszny szajs, nie ma co oceniać waporyzacji po Noblach.

Z ciekawości: ile dałeś? Bo da się za 2 stówy kupić na allegro, tylko w innej obudowie (flaki te same).
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 60 / / 0
Noble Vapor i tak nie zostanie umie długo wziołem go z kumplem przypadkowo ,żeby na nim zarobić chociaż nie wiem czy kumpel sobie go nie zostawi, ja mam zamiar kupić coś lepszego (złożyć się w 2/3osoby na volcano albo coś w tym stylu). Wzięło się go bo typ sos potrzebował na dragi,dostał 5 pak za niego:) a tak w ogóle ten mój to nie jest Noble Vapor dałem zdjęcie przypadkowe z neta (trochę podobny ) ,nie pamiętam jak siłę nazywał bo leży u kumpla już od tygodnia
Ostatnio zmieniony 25 marca 2011 przez xtc44, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3490 / 56 / 0
Jest jedna firma, która masowo robi podobne. Czasem w czarnym metalu (podejrzenie o ołów w farbie, radze naprawdę uważać), czasem w drewnie, czasem w niemalowanym metalu. Ale wnętrze zawsze to samo. Volcano dość drogi nieużywany ja polecam Extreme Arizer Q Tower, ze względu na możliwość stosowania balona i węża, zależnie czy odparowujesz sam czy na imprezie. Z samych wężowych to Da Buddha chyba przoduje.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 60 / / 0
Tak właśnie tamten jest czarny,to będzie sprzedany albo kumpel sobie zostawi jak będzie chciał. trzeba będzie zobaczyć tez na ten Extreme Arizer Q Tower na magicznyogrod jest za 999zł
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.