Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. 4-MAR i BZP.
ODPOWIEDZ
  • 108 / 3 / 0
hehe ja to w kiblu zawsze spłukiwałem bo "nie zamawiałem stymulantów to po chuj mi to dodaja!" ale jak tak poczytałem to w sumie może sproboje bo znowu mi to za darmo wcisneli. Hmm czy jak wezme to, to na nastepny dzien 4homet moze słabiej podziałać? w sensie czy nie ma tolerancji krzyżowej czy tam krucyfixowej?

Ktoś tu napisał, że podobnie działa do mj? ale to tylko jedna opinia, ma to choć ciut wspólnego z ganda?? Czy fajnie sie po tym ogląda filmy?
  • 6177 / 435 / 12
Ponoć jeden artykuł mówi coś na temat podobieństw w działaniu tych środków, które mogłyby wywołać tolerancję krzyżową[1], ale nie jest dostepny online, więc niewiele mogę na ten temat powiedzieć. Osobiście sądzę, że ta tolerancja nie występuje, bo MeOPP nie powoduje odczuć, które by w takim wypadku byłyby zauważalne.

Substancja jest nietypowa, nie znam innej substancji, która działałaby w ten sposób. Z jednej strony uspokojenie, z drugiej - delikatna stymulacja. Dobrze, poza stymulantami, miesza się z GBL i pFPP.

Przypisy
1.
Maurer HH, Kraemer T, Springer D, Staack RF. Chemistry, pharmacology, toxicology, and hepatic metabolism of designer drugs of the amphetamine (ecstasy), piperazine, and pyrrolidinophenone types: a synopsis. Therapeutic Drug Monitoring 2004 Apr; 26(2): 127-31.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1513 / 26 / 0
Mam takie pytanko - Jak ze snem po MeOPP (zaraz po i ew na zejściu)? Wiem, że już co nieco było na ten temat (bardzo mało) ale może pojawiły się jakieś nowe opinie i badania. Jak sytuacja ma się w przypadku miksu z GBL (GBL+bufedron powodował większe problemy z zaśnięciem niż sam buff)?
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2011 przez mr_b, łącznie zmieniany 1 raz.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 6177 / 435 / 12
MeOPP solo nigdy nie zdarzyło mi się wziąć na tyle późno, by jeszcze oddziaływało na mnie, kiedy się kładłem. Po MeOPP+buf spania nie było. MeOPP+GBL też podałem rano, ale uważam, że problemy ze snem mogłyby wystąpić. GBL najpierw zatrzymuje dopaminę w neuronach, by po zakończeniu działania stopniowo skumulowaną ilość wypuszczać. MeOPP, jako że posiada profil DRI, blokuje jedno z ujść tej dopaminie, co doprowadza do znaczniejszej kumulacji tej monoaminy w przerwie międzysynaptycznej, a co za tym idzie - pobudzenia.

• 108 / 3 / 0
Stestowałem to MeOPP i teraz wiem dlaczego daja to za darmo, bo to nic nie warte XD wzialem ok 100mg na probe praktycznie nic nie odczulem, leciutka zmiana wiec po 50 min wrzucilem jeszcze 100mg, efekty sie zwiekszyly lecz to itak było tak słabe dzialanie jak załóżmy po 1 buchu dobrego zioła, niby cos czujesz ale jeszcze wlasciwie czapa nazwac tego sie nie da. Pozatym bania taka nijaka, wogolnie nie fajna, jak to ktos napisal "ot taki lekki zamulacz". Mnie akurat glowa nie bolala po tym ani rzadnych negatywnych efektów, ogladanie filmów wcale nie sprawiało wiecej radości niz jakbym to robił na trzeźwo, dlatego 300mg ktore mi zostalo popłynęło w kiblu. Dodam że dzien wczeniej bralem 25mg homet'a, moze to że nie mialem jeszcze w mózgu dopaminy bo wszystko uciekło wczoraj miało jakiś wpływ i moze tolerancja na to sie nakłada? Ogólnie taka czapa to strata czasu, bardzo delikatnie bodbiło kolorki, ale naprawde słabo. Ehh niech już zrobią legalne ziółko to by sie truć niechciało a tak to łatwiej zdobyć i taniej i sie nakurwia po zdrowiu. Kurwy z rządu jebane.
  • 6177 / 435 / 12
100mg to mało, dwa razy więcej da jakikolwiek efekt odczuwalny solo.

• 656 / 12 / 0
Trza bylo zjesc te 300mg ktore Ci zostalo naraz i wtedy komentowac substancje a nie wurzycac i mowic ze slaba, no coz, moze ta faza niejest dla Ciebie ;P
  • 3 / / 0
Poszlo gdzies na moje lewe krzywe oko 230mg w babce popite mala iloscia wody jakies 4,5h temu bufedron 100mg ktory bralem pierwszy raz i podzialal fatalnie wg. nie chcialo mi sie gadac naspidowalo mnie przyspieszylo serducho lekko kuło i tyle ... A teraz MeOPP 230mg na oko bo nie mam wagi zdam relacje jak wejdzie ;)
  • 3 / / 0
Rolexxx pisze:
Poszlo gdzies na moje lewe krzywe oko 230mg w babce popite mala iloscia wody jakies 4,5h temu bufedron 100mg ktory bralem pierwszy raz i podzialal fatalnie wg. nie chcialo mi sie gadac naspidowalo mnie przyspieszylo serducho lekko kuło i tyle ... A teraz MeoPP 230mg na oko bo nie mam wagi zdam relacje jak wejdzie ;)
Jak dla mnie masakra ... aplikacja o 2:10 o 2:40 juz czulem ... lekka stymulacja, lekkie pobudzenie bardzo lekka euforia nic specjalnego a najlepsze o 2:50 sie zrzygałem.:kotz: Jak tak stałem nad tym kiblem i sobie rzygalem to powiem ze nawet fajnie mi sie tam stało xD przez to MeoPP chyba >.< Sen okolo 7 rano . Zostało mi jeszcze z 500mg to tym razem tez cos kolo 250mg solo przebadam moze bedzie nieco lepiej.
  • 1558 / 18 / 0
MeOPP w małych dawkach podnosi temperaturę? Jakoś przynajmniej do 37,2? Myślę czy by sobie tak L4 nie załatwić jedząc ze 100mg i hop do lekarza;p
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.