Czy uważasz, że stworzenie legalnej extasy jest najważniejszym zadaniem naukowców szarej strefy?
TAK
667
77%
NIE
87
10%
Nie powinni pracować nad nowymi narkotykami
56
6%
Nie mam zdania
56
6%

Liczba głosów: 866

ODPOWIEDZ
  • 466 / 10 / 0
lumos pisze:
Czy legalny substytut będzie bezpieczniejszy dla organizmu i tańszy od oryginału ?
nie ma juz legalnych, kiedys bylo 5mapb ale juz nielegal. Jak dla mnie spróbuj 4cmc xD
  • 539 / 35 / 0
O kurwa, porównywanie 4-CMC do MDMA. Co jeszcze zobaczymy na tym forum?
  • 466 / 10 / 0
Sierpień pisze:
O kurwa, porównywanie 4-cmc do mdma. Co jeszcze zobaczymy na tym forum?
jak dla mnie to jest legalny substytut, ktory na chwile obecna dziala najbardziej podobnie. Przebija nawet 4fma, ktore bylo tak porownywane do 5mapb. Ja i tak najbardziej leje, z porównania hexenu do koksu xD
  • 692 / 70 / 0
lumos pisze:
Czy legalny substytut będzie bezpieczniejszy dla organizmu i tańszy od oryginału ?
O szkodliwosci nowych substacji nie wiemy zbyt wiele. Jesli chodzi o cene / g to laczone 4-fma z mdai bedzie wychodzic drozej niz kupno pixow 25zl / sztuka
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 44 / / 0
A jak jest z 3mmc to niby analog mefa ale z opisów działania podchodzi mi trochę pod MDMA? bo gdzieś tu kiedyś widziałem bener legalna 3jka wiec myślalem że to legal.
  • 299 / 11 / 0
Ta strona z tego co pamiętam to wyjebka, także nic tam nie kupuj.
Faktem jest i nie ma co kryć
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
  • 195 / 6 / 0
Jest szansa na jakis reamake 6-APDB mozna cos dodac by bylo legalne? Z punktu chemi by nie bylo tez bardziej szkodliwe.
  • 623 / 22 / 0
6-eapb?
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 195 / 6 / 0
6-EAPDB? Hmmm
  • 195 / 6 / 0
6-EAPB prawie ale nie to 6-APDB ale dzieki za podpowiedz nie wiem czemu mi tak lezalo 6-APDB :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.