Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 109 / / 0
Nieprzeczytany post autor: therakognita »
"A SONG IS A SONG!!!"

TO trzeba POCZUĆ. Na nic wasze dywagacje.
Logiką można co najwyżej, bezwiednie i nieskończenie, kręcić się w kółko nie dotykając samego translogicznego rdzenia.
“Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power. If you realize that you have enough, you are truly rich.” Tao Te Ching
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: HypnoToad »
therakognita pisze:
"A SONG IS A SONG!!!"

TO trzeba POCZUĆ. Na nic wasze dywagacje.
Logiką można co najwyżej, bezwiednie i nieskończenie, kręcić się w kółko nie dotykając samego translogicznego rdzenia.
Na tym opiera się sens brania psychodelików. Jesteśmy na chwilę w innym wymiarze, odrzucamy mimowolnie nasze pojmowanie świata. Bo chyba każdy kto brał LSD nie powie, że był pod jego wpływem na ziemi:D
No god. No kings. Only HypnoToad!
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neko »
pod wpływem LSD byłem na ziemi.
celebration of mind as play
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: knopizrc »
Ja lecialem gdzies w kosmosie.
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
Ja też po LSD byłem na ziemi i nie rozumiem jak mogłoby być inaczej. Moje haje na psychodelikach (LSD, 2C-E), a także pigułach były odjazdowe, ale to był świat do kwadratu. Jeśli już takie mocniejsze palenia (pewnie salvia też by tu pasowała, ale niestety nie miałem przyjemności) trochę kuszą ku stwierdzeniu, że się nie było na ziemii, ale jednak haj jest haj i nie ma sensu się oszukiwać.
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2010 przez Elwis, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: knopizrc »
Elwis a czy nie mozna byc na innej planecie pod wplywem LSD ? Nie rozkminiacie takiej opcji ? O tak, teraz juz wiesz ze moze byc inaczej. I prosze mi tu bez takich ze to nie mozliwe ze cpuny nie maja tyle pieniedzy na takiej podroze bo chuj go wie kto jest po drugiej stronie, szatan? :)
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Elwis a czy nie mozna byc na innej planecie pod wplywem LSD ?
Wątpliwa sprawa. Ja to raczej nazywam innym wymiarem, jeśli chodzi o bodźce. A tak po ludzku naćpaniem.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 61 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ayayay »
ja pod wpływem LSD byłem ziemią :o
that he not busy being born
is busy dying
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
[quote="ayayay"]
ja pod wpływem LSD byłem ziemią ]

A ja przenajświętszą maryją panną i jezusem chrystusem, w jednej osobie.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 1238 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
IMO lepiej być trójcą świętą ;]
לאכול חומצה!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.